2e PROV 28 oktober 2018

15.00u

Merksplas SK
KSAV A

westrijdbal: competitie

4e PROV 20 oktober 2018

19.30u

KSAV B 4
Rosselaar Hulsen 2

westrijdbal: competitie

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Noordstar 0-1 KSAV (verslag & foto's)

St. Dimpna kende op het kleine kunstgras terrein een moeilijke namiddag, vooral in de eerste helft toonde de thuisploeg zich de betere ploeg, het duurde dan ook tot halfweg de tweede helft alvorens Michiel Geeraerts met z'n 18é doelpunt van het seizoen K. S.A.V. over de streep trok.
 
 
 
 
Noordstar startte furieus het zette veel druk op de St. Dimpna speler in balbezit waardoor K. S.A.V. veelvuldig balverlies leed en maar niet in z'n spel kwam.
 
De thuisploeg zorgde ook voor de meeste dreiging, vooral dan op stilliggende ballen wanneer de grote spelers mee in de grote rechthoek verschenen was het dikwijls alarm, gelukkig stond doelman Glenn Baten sterk te keepen.
 
 
 
 
Op het halfuur kon St. Dimpna voor het eerst gevaar scheppen, de kopbal van Kevin Mertens werd door thuisspeler Lambaerts op de doellijn weggewerkt.
 
Vlak daarna kreeg de thuisploeg de kans om op voorsprong te komen, Caers werd door de buitenspelval geloodst maar knalde deze unieke kans onverholpen hoog over het K. S.A.V. doel.
 
 
 
 
De laatste kans in deze aan een hoog tempo bewiste eerste helft was er nog eentje voor St. Dimpna, Niels Taels omspeelde een paar tegenstanders maar Michiel Geeraerts trapte de bal naast.
 
In de tweede helft tapte St. Dimpna uit een ander en beter vaatje, Noordstar was nu meer en meer op verdedigen aangewezen, uitblinker Niels Taels legde de bal enkele keren goed terug maar de schoten van Yannick Janssens, Bart Vanhaeren, Lars Luyckx en Michiel Slaets konden de thuisdoelman niet verrassen.
 
 
 
 
Het was dan ook niet verwonderlijk dat Niels Taels aan de basis lag van de beslissende treffer, zijn harde knal kon wel afgeweerd worden door de Noordstar doelman maar de goed gevolgde Michiel Geeraerts kon van dichtbij de bal tegen de touwen schuiven.
 
 
 
 
Eenmaal op voorsprong controleerde K. S.A.V. de wedstrijd, de thuisploeg probeerde in het laatste kwart van de match nog een gelijkspel uit de brand te slepen maar een sterke St. Dimpna verdediging hield gemakkelijk stand.
 
 
 
 
Op basis van een beter tweede helft was de overwinning van K.S.A.V.  verdiend en gaat de nek aan nek race met achtervolger Wezel gewoon verder, er staan St. Dimpna nog vijf spannende wedstrijden voor de boeg waarin de kleinste misstap fataal kan zijn.
 
 
Vrijdagavond komt Oosterzonen B op bezoek in het Sultan Stadion.

Gepost op: 5 maart 2018 om 20.57h

Aantal keren gelezen: 812

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 FC WEZEL SPORT 18
2 K. BEVEL FC 14
3 WHITE STAR 13
4 KFC ANTONIA A 13
5 KVV OG VORSELAAR 12
6 K. RETIE SK 10
7 KSK WEELDE 10
8 K. SAV ST. DIMPNA A 9
9 K. VLIMMEREN SP. 8
10 K. MERKSPLAS SK 8
11 F.C. ARENDONK SPORT 7
11 K. VRIJH. HERSELT 7
13 MINDERHOUT VV 7
14 KFC BEEKHOEK SP. 5
14 VERBR. BALEN 5
16 K. ZWAL. OLMEN 4

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 KVV RAUW SP. 24
2 OLEN UNITED 19
3 VC POEDERLEE 18
4 K. BLAUWV. OEVEL 18
4 KSK HERENTALS 18
6 KFC EZAART SP. 15
6 FC PUNT-LARUM 15
8 KFC VERBR. ALBERTA 15
8 KFC DE KEMPEN TL B 15
10 KSK OOSTHOVEN 8
11 KFC WECHELDERZANDE 7
11 K. SAV ST. DIMPNA B 7
13 FC ROSSELAAR HULSEN 7
14 KFC HEIDEBL. PULDERBOS 6
15 VV MLK. LICHTAART 5
16 KFC GROBBENDONK 3
17 K. HIH TURNHOUT 2