25 juli 2018

19.30u

Berg & Dal
KSAV
(oefenwedstrijd)

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KFC Turnhout IP U11 - KSAV U12D 4-1

KFC Turnhout IP U11 - KSAV U12D 4-1

Onze eerste competitiewedstrijd vond vandaag plaats op het (grote) kunstgrasveld van KFC Turnhout. We kregen de interprovinciale U11 ploeg tegenover ons, dus we hadden redenen genoeg om onze borst nat te maken. Voor onze ploeg was het de eerste keer dat we quasi volledig waren.

De wedstrijd ging van start met licht overwicht voor ons. We creëerden in deze openingsfase ook een aantal kansen om op voorsprong te komen, maar het was telkens net niet. Gaandeweg kwam Turnhout ook in zijn spel en was de wedstrijd in evenwicht. De intensiteit en druk op de man was hoog, waardoor niet het mooiste voetbal gespeeld werd, maar beide ploegen toonden wel de intentie om de bal snel rond te laten gaan. Het eerste kwart werd afgesloten met 0-0 op het scorebord. Het tweede kwart was ons minste van de dag. We kwamen meermaals onder druk te staan en kwamen er nog maar sporadisch uit. Omdat de afstand tussen verdediging en aanval te groot werd, moesten we ook twee doelpunten incasseren. De rust was dan ook welgekomen en er werd dan ook taktisch bijgestuurd. De aanvallende ruit werd een vierkant, waardoor we met twee middenvelders gingen spelen en twee spelers vooraan. Hierdoor werd het evenwicht in de ploeg terug hersteld en kwam de match terug meer in evenwicht. We kwamen er een aantal keer mooi uit maar de kansen die hieruit voortvloeiden werden gemist. Turnhout kreeg geen echte kansen meer op dat moment, maar op tegenaanval scoorden ze toch de 3-0. In het vierde kwart konden we een verdiende eerredder scoren na een vrije trap. Ook Turnhout kon nog een keer scoren waardoor de 4-1 eindstand op het bord kwam.

Conclusie: een verdiende overwinning voor Turnhout dat vaak sneller op de bal was en iets meer vinnigheid toonde. We deden goed mee en toonden veel inzet zodat het zeker geen walk-over werd voor Turnhout. Het was overigens ook een heel faire wedstrijd en dat is ook altijd heel fijn. Morgen staat er een bosloop gepland zodat onze jongens (en meisje) binnen een aantal weken ook conditioneel top zullen zijn. Een dikke proficiat voor onze ploeg voor de wedstrijd van vandaag!


Gepost op: 2 september 2017 om 13.05h

Aantal keren gelezen: 418


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 30 77
2 FC WEZEL SPORT 30 76
3 VERBR. BALEN 30 63
4 VV LAAKDAL 30 58
5 KFC EXC. BOUWEL 30 50
6 KSK KASTERLEE 30 48
7 OOSTERZONEN B 30 44
8 FC ZWANEVEN 30 40
9 K. NOORDSTAR VV 30 39
10 FC GIERLE 30 36
11 KFC MOL 30 36
12 K. ZANDHOVENSE SK 30 32
13 KFC ST. MART. HALLE 30 26
14 VC POEDERLEE 30 25
15 KFC VRIJ ARENDONK 30 24
16 KSK HERENTALS 30 7


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw