28 januari 2018

14.30u

Poederlee
KSAV

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

Verbr Arendonk - U15 Prov 4-6 (verslag)

Verbr Arendonk - U15 Prov 4-6 (verslag)

Voor onze tweede wedstrijd van de competitie maakten we de verplaatsing naar Arendonk.

De trainer moest op zoek gaan naar een nieuwe doelman, omdat Rune een blessure heeft. Simon, onze spits, nam zijn verantwoordelijkheid en ging tussen de doelpalen staan.

Na 1min. komen we al goed weg als de Arendonkse spits een doelrijpe kans mist. Geen 2min. later is het dan toch raak. We verdedigen iets te laks en dit wordt afgestraft, 1-0. Na 5min knutselen wij een knappe aanval in elkaar. Arne wordt gelanceerd, deze legt de bal klaar voor Cederic die voor een leeg doel voorlangs knalt. Vrij Arendonk zet hoog pressing en we komen er nauwelijks uit. Arendonk speelt enkele doelkansen bij elkaar, maar vergeet ons hier op een dubbele achterstand te zetten.

Bij aanvang van het 2de kwart bedient Yoppe, Arne en deze knalt overhoeks binnen, 1-1. Arendonk is niet onder de indruk en blijft dreigen. Bij een eerste hoekschop de bal nog ontzet, maar bij de volgende twijfelen we achteraan even en een speler van Arendonk duwt de bal tegen de netten,2-1. Net voor de rust plaatst een speler van Arendonk een vrije trap op de lat. Hier komen we goed weg.

De tweede helft moet beter. Jens stuurt Jurelio de diepte in en deze scoort meteen, 2-2. Arendonk wil terug op voorsprong komen, maar onze gelegenheidsdoelman Simon brengt redding met de voet. Dan volgen er 10 dolle minuten van onze knapen.  Knappe aanval over links en Willem rond af, 2-3. Arne wordt foutief gestopt en dit levert een vrije trap op net buiten de 16. Willem knalt de bal onhoudbaar in het dak van het doel, 2-4. We zijn nu duidelijk de betere ploeg. Onze verdedigers leggen de Arendonkse spitsen lam, en kunnen nog nauwelijks voor doelgevaar zorgen. Wij daartegen krijgen vertrouwen en zorgen nu voor het meeste gevaar. Arne vergeet het nu af te maken, en bij de eerst volgende tegenaanval zit de spanning er terug in, 3-4. Yoppe krijgt ook nog zijn kans, maar de Arendonkse keeper redt. Dan wringt Casper zich door de verdediging en besluit op de paal, maar Arne is goed gevolgd, 3-5. Daarna zet Dario een actie op en brengt de bal tot bij Arne die niet kan afronden. Wat later word Jurelio foutief gestuit. Willem zet zich achter bal en draait de bal in de verste hoek binnen,3-6. Bij een zeldzame Arendonkse aanval gaat hun spits onbesuisd in op onze doelman, die vervangen moet worden. Cederic gaat nu in doel staan en kan net niet verhinderen dat Arendonk nog kan scoren.

Eindstand 4-6.

Wederom een knalprestatie van onze knapen, die nu mee aan de leiding staan in hun klassement.

Doelpunten:

Arne      2

Willem 3

Jurelio 1

 

 


Gepost op: 10 september 2017 om 20.34h

Aantal keren gelezen: 225


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 18 49
2 VERBR. BALEN 18 41
3 FC WEZEL SPORT 17 39
4 KFC EXC. BOUWEL 17 31
5 VV LAAKDAL 17 29
6 FC ZWANEVEN 17 27
6 OOSTERZONEN B 17 27
6 K. NOORDSTAR VV 17 27
6 KSK KASTERLEE 17 27
10 K. ZANDHOVENSE SK 17 22
11 KFC MOL 17 21
12 FC GIERLE 18 19
13 KFC VRIJ ARENDONK 16 11
13 KFC ST. MART. HALLE 18 11
15 VC POEDERLEE 17 10
16 KSK HERENTALS 18 5


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw