25 juli 2018

19.30u

Berg & Dal
KSAV
(oefenwedstrijd)

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KSAV U12D - Pulderbos 2-8

KSAV U12D - Pulderbos 2-8

Vandaag stond de wedstrijd tegen Pulderbos gepland. Onze ploeg was voor de eerste keer volledig waardoor er regelmatig gewisseld kon worden.

De wedstrijd startte en we namen meteen de wedstrijd in handen. We creëerden een aantal grote kansen met o.a. een bal op de paal maar de bal wou er niet in. Een viertal corners bleven ook zonder gevolg. Op de tegenaanval bleek Pulderbos zeer sterk en elke tegenaanval in dit eerste kwartier werd afgewerkt, waardoor we na een kwartier reeds tegen een 0-3 achterstand aankeken. Hoewel we een prima eerste kwart speelden, stonden we dus toch met de rug tegen de muur. Het tweede kwart startten we heel laks en in deze periode was Pulderbos de betere ploeg. We slikten opnieuw twee doelpunten, waardoor we tegen een 0-5 achterstand aankeken. Gelukkig scoorden we ook tegen en een beetje later lukte dat opnieuw. We zaten ook terug beter in de match op dat moment en het geloof was er om er nog iets van te maken. 2-5 dus met de rust.

In de tweede helft kregen we echter 2 identieke doelpunten tegen, namelijk een uittrap van de keeper van Pulderbos die over onze laatste verdediger ging waarna hun aanvaller kon besluiten. We creëerden opnieuw een aantal heel grote kansen met o.a. opnieuw een bal tegen de paal. Ook kwamen we een aantal keren alleen voor hun keeper, doch de keeper van Pulderbos stond pal en redde keer op keer. Op het einde van het vierde kwart kregen we de laatste tegentreffer van de dag tegen zodat de een overdreven eindstand van 2-8 op het bord kwam.

Conclusie: hoewel we vandaag zeker niet top waren, was de wedstrijd relatief gezien in evenwicht met betere periodes voor beide ploegen. Op combinerend vlak waren we absoluut de evenknie van Pulderbos, maar het talent van enkele individuele jongens in de zone van de waarheid deed ons de das om. Op basis hiervan dus een terechte overwinning van Pulderbos, hoewel de einduitslag zoals gezegd toch enigszins overdreven was en deze ploeg in principe binnen onze mogelijkheden moet liggen. Een reden te meer om volgende week terug alles te geven op training zodat we kunnen groeien in de loop van het seizoen. Met o.a. wedstrijden tegen Westerlo, Wiekevorst en Zammel in de komende weken in het verschiet, weten we dat we keer op keer tot het uiterste zullen moeten gaan in deze sterke reeks, maar laat dat net de uitdaging zijn! Supporters op post!


Gepost op: 17 september 2017 om 9.09h

Aantal keren gelezen: 272


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 30 77
2 FC WEZEL SPORT 30 76
3 VERBR. BALEN 30 63
4 VV LAAKDAL 30 58
5 KFC EXC. BOUWEL 30 50
6 KSK KASTERLEE 30 48
7 OOSTERZONEN B 30 44
8 FC ZWANEVEN 30 40
9 K. NOORDSTAR VV 30 39
10 FC GIERLE 30 36
11 KFC MOL 30 36
12 K. ZANDHOVENSE SK 30 32
13 KFC ST. MART. HALLE 30 26
14 VC POEDERLEE 30 25
15 KFC VRIJ ARENDONK 30 24
16 KSK HERENTALS 30 7


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw