2e PROV 18 augustus 2018

18.30u

KSAV
Mariekerke

westrijdbal: beker van Antwerpen

4e PROV 18 augustus 2018

18.30u

KSAV
Bouwel

westrijdbal: beker van Antwerpen

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KVC Westerlo - KSAV U12D 7-2

KVC Westerlo - KSAV U12D 7-2

Op dit vroege uur mochten we de wei in op het mooie kunstgrasveld van Westerlo. Onze taktiek was om behouden te spelen met een extra man achter de bal tegen deze sterke tegenstrever. We hadden deze week getraind op snel diep spelen en hierbij de juiste looplijnen te hanteren, dus werd deze opdracht meegegeven met onze helden voor de wedstrijd. Reeds in de tweede minuut werden we koud gepakt. De eerste aanval van Westerlo werd mooi afgerond in het hoekje. We waren met ander woorden meteen op achtervolgen aangewezen. Deze snel goal bracht ons echter niet van ons melk. De taken werden prima uitgevoerd en we waren 30 minuten lang de evenknie van Westerlo. Er werd van achter uit met mooi verzorgd voetbal getracht om een aanvallend eindstation te vinden en dit lukte een aantal keren op een heel mooie manier. Het goede veld leende zich uiteraard tot verzorgd technisch voetbal en onze jongens/meisje hadden er duidelijk plezier in. De wedstrijd ging mooi op en neer en beide ploegen creëerden kansen met mooi voetbal. We kwamen in het tweede kwart wel 2-0 achter (na een foutieve inworp), maar zoals gezegd hadden we ook met een 2-2 kunnen gaan rusten. Deze eerste helft was propaganda voor het jeugdvoetbal. Eén minpuntje was het feit dat de scheidsrechter foutieve inworpen liet gebeuren en weigerde om hiervoor te fluiten. Naast jeugdopleiders die een opvoedkundige taak hebben, kan dat ook gezegd worden van de scheidsrechters en het is doodzonde dat dat in dit specifieke geval niet gebeurt. Foutieve inworpen zijn vaak schering en inslag en hierop wordt zelden ingegrepen. Jammer!

We hoopten in de tweede helft een vervolg te breien aan de mooie eerste helft en aanvankelijk lukte dat ook. Hoewel Westerlo wel steeds meer en meer de bal opeiste, bleven we gedisciplineerd onze taken uitvoeren waardoor we weinig weggaven. We lukten zelfs in het derde kwart de aansluitingstreffer waardoor de 2-1 op het bord kwam staan en alles terug mogelijk was.Onmiddellijk na de 2-1 slikten we echter de 3-1 en dit bleek het kantelpunt in de wedstrijd. Taken werden steeds meer verwaarloosd en de nauwkeurigheid bij het uitvoetballen was weg. Het vierde kwart zakten we helemaal door het ijs, en werd de score verder uitgediept tot 7-1. In de laatste minuut lukten we alsnog de 7-2.

Conclusie: onze wedstrijd vandaag was één met twee gezichten: heel goed voor de rust en tot halverwege het derde kwart, daarna werd het allemaal wat moeilijker en slikten we in een paar minuten 3 à 4 tegengoals. Een aantal jongens waren deze week op zeeklassen geweest en mogelijk is dat de reden van het fysieke ineenzakken tegen het einde van de wedstrijd. Toch overheerst vandaag vooral het positieve! We speelden een hele goede eerste 37 minuten en tot op dat moment was de wedstrijd volledig in evenwicht. We proberen dit mee te nemen naar de volgende wedstrijden en ervoor te zorgen dat we in de toekomst een hele wedstrijd op dit tempo kunnen spelen. We mogen ook niet vergeten dat onze helden nog maar steeds elf jaar zijn. Het is hun volste recht om in deze leerfase moeilijke fases in een wedstrijd door te maken en we mogen vooral ook niet te veel van hen verwachten en hen te veel druk opleggen. De begeleiding en de supporters waren vandaag superfier en onze ploeg deed het KSAV St Dimpna logo vandaag opnieuw alle eer aan. Doe zo voort jongens! We proberen het verschil met de andere ploegen in deze sterke reeks week na week kleiner te maken door op training voluit te gaan!


Gepost op: 23 september 2017 om 13.02h

Aantal keren gelezen: 235


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2018-2019

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 0 0
2 Minderhout VV 0 0
3 K.Merksplas SK 0 0
4 KSK Weelde 0 0
5 White Star 0 0
6 Vlimmeren Sport 0 0
7 KFC Antonia A 0 0
8 OG Vorselaar 0 0
9 Arendonk Sport 0 0
10 KSK Retie 0 0
11 KFC Beekhoek 0 0
12 Wezel Sport 0 0
13 Verbr.Balen 0 0
14 Zwaluwen Olmen 0 0
15 KFC Bevel 0 0
16 KFC Herselt 0 0

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K.SAV. ST. DIMPNA B 0 0
2 HIH Turnhout 0 0
3 KSK Oosthoven 0 0
4 KFC Grobbendonk 0 0
5 KFC Wechelterzande 0 0
6 KFCH Pulderbos 0 0
7 Olen United 0 0
8 Blauwvoet Oevel 0 0
9 KVV Rauw Sport 0 0
10 KFCV Alberta 0 0
11 Ezaart Sport 0 0
12 FC De Kempen B 0 0
13 SKS Herentals 0 0
14 FC Punt-Larum 0 0
15 MLK Lichtaart 0 0
16 VC Poederlee 0 0
17 FC Rosselaar Hulsen 0 0