22 april 2018

15.00u

KSAV 5
Vrij Arendonk 1

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

Retie - U15P 3-4

Retie - U15P 3-4

Op deze mistige zondagmorgen trokken onze knapen naar Retie. Hopelijk hebben ze hun les getrokken uit de vorige wedstrijd, en kunnen we de drie punten mee naar SAV nemen.

Na 2min kijken we al tegen een achterstand aan. Een knappe aanval van Retie wordt mooi afgerond,1-0. We zijn blijkbaar nog niet geleerd. Hiervan moeten we even bekomen. Het duurt even voor we kunnen dreigen met een schot van Arne dat voorlangs gaat. Wat later zetten we een knappe aanval van links op, Jurelio wordt gezocht en het staat 1-1. We kunnen terug opnieuw beginnen. Retie speelt veel agressiever en maakt het ons knap lastig. Eerst knalt de Retie spits nog over en even later moet Natan een bal van de lijn weg halen. Hier komen we goed weg. In de 15de min. komen we op voorsprong. Arne ziet Jurelio vrij staan, die maar binnen heeft te leggen, 1-2. Enkele minuten later gaat Jurelio alleen op de Retie doelman af, maar deze laatste redt knap. We krijgen nu de betere kansen, maar schoten van Dario,Willem en Jurelio missen het doelkader. Een ongeschreven wet is: als je de kansen mist, krijg je het deksel op de neus. En zo gebeurd het ook. Cor moet een schot lossen en de Retie spits neemt het cadeau met open armen aan,2-2. De wedstrijd kan nu alle kanten op, beide ploegen spelen nog enkele kansen bij elkaar, maar scoren lukt niet meer. Met deze 2-2 kunnen we gaan rusten.

De trainer probeert enkele spelers wakker te schudden, het moet beter als we hier iets willen rapen. We vatten de 2de helft weer veel te slap aan en kunnen weer achtervolgen als de grote Retie spits scoort, 3-2. We weten niet meteen een antwoord en we krijgen het moeilijk. Na 16min. krijgen we een vrije trap, Willem bedient Jurelio die zijn derde binnen tikt, 3-3. We krijgen terug moed, maar eerst moet onze doelman Cor ons nog van een achterstand redden. Yoppe komt oog in oog te staan met de Retie doelman, maar wederom is deze laatste het koelbloedigst. Wat later mag Arne hetzelfde overdoen, met hetzelfde resultaat. We geraken niet voorbij de Retie doelman en beginnen ons te verzoenen met een gelijkspel. Toch mag Arne zijn actie nog eens overdoen en werkt nu wel af, 3-4. We moeten dit nog 2min volhouden tot het eindsignaal. Retie zet alles op alles en drukt ons terug. Cor word onder vuur genomen maar weert zich met overgave. De laatste seconden staan op de teller als de Retie middenvelder met een banaanschot onze doelman wilt verschalken, maar Cor strekt zich en kan de bal nog beroeren met de vingertoppen.

Weer hebben we een knappe wedstrijd gezien met veel doelkansen voor beide teams, en waar de doelmannen een hoofdrol opeisten.

Volgende week staat de topper tegen Westerlo op de kalender, dus supporters op post!!!!!

 Doelpunten:

Arne      1

Jurelio 3

 

 


Gepost op: 24 september 2017 om 22.47h

Aantal keren gelezen: 189


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 29 74
2 FC WEZEL SPORT 29 73
3 VERBR. BALEN 29 63
4 VV LAAKDAL 29 55
5 KFC EXC. BOUWEL 29 50
6 KSK KASTERLEE 29 47
7 OOSTERZONEN B 29 41
8 K. NOORDSTAR VV 29 39
9 FC ZWANEVEN 29 39
10 KFC MOL 29 36
11 FC GIERLE 29 33
12 K. ZANDHOVENSE SK 29 32
13 VC POEDERLEE 29 25
14 KFC ST. MART. HALLE 29 23
15 KFC VRIJ ARENDONK 29 21
16 KSK HERENTALS 29 7


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw