25 februari 2018

15.00u

Zwaneven
KSAV

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KSAV U12D - KVC Westerlo 3-8

KSAV U12D - KVC Westerlo 3-8

Een wedstrijd bij aanvang van het allerheiligenverlof zorgt steevast voor een tekort aan spelers, zo ook vandaag. Gelukkig werden we gedepanneerd door 2 jongens van de provinciale ploeg. Ook Westerlo deed omwille van dezelfde reden beroep op een aantal spelers van hun provinciale ploeg.

De openingsminuten van de wedstrijd waren duidelijk in het voordeel van Westerlo. We kwamen nauwelijks onder de druk onderuit en dat resulteerde in de openingsminuut al in een 0-1 achterstand. Even later verdubbelde Westerlo de score en dit was voor onze jongens het sein om korter op de man te gaan spelen en ons in de match te knokken. Dit gebeurde ook waardoor we stelselmatig ook meer balbezit gingen opeisen een een aantal keren gevaarlijk voor het Westelse doel kwamen. Op 2 minuten konden we de achterstand rechttrekken. De Westelse verdediging stond hoog te verdedigen waardoor we tweemaal de ruimte aardig konden benutten en de 2-2 reeds voor het einde van het eerste kwart op het bord kwam.

Het tweede kwart was de wedstrijd in evenwicht en creëerden we kansen, maar de bal ging er niet in. Ook Westerlo deed aardig mee en ze konden in deze fase ook de 2-3 scoren, tevens de stand bij de rust.

Tijdens het derde kwart creëerden we in de beginfase een aantal grote kansen, waardoor de 3-3 meer in de lucht hing dan de 2-4, maar de goal viel aan de overkant. In deze fase werkte Westerlo aan 100% af, waardoor ze de voorsprong verder konden uitdiepen tot 2-7. Aan de andere kant creëerden we zelf heel wat mogelijkheden om een aantal keer meer te scoren, maar de verdediging van Westerlo stond steeds in laatste instantie pal.

Hetzelfde verhaal in het laatste kwart waar kansen aan beide kanten elkaar opvolgden. Op een bepaald moment werd onze aanvaller die alleen door was zonder schroom langs achter neergehaald. Een toch wel erg zware overtreding die we liever niet zien gebeuren, maar de vrije trap die hierop volgde werd knap in doel verwerkt, zodat gerechtigheid toch geschiedde. Ook Westerlo lukte nog een goal waardoor de eindstand van 3-8 op het bord kwam.

Al bij al een verdiende overwinning voor Westerlo. We deden echter goed mee en dat is na onze, met alle respect, "wanvertoning" van vorige week, fijn om te zien! Veel inzet, kansen en voetbalplezier waardoor iedereen kon leven met het 3-8 verlies van vandaag. Dank aan Cedric en Seppe om ons vandaag te vervoegen!


Gepost op: 28 oktober 2017 om 14.12h

Aantal keren gelezen: 226


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 23 58
2 VERBR. BALEN 23 53
3 FC WEZEL SPORT 21 51
4 KFC EXC. BOUWEL 22 40
5 VV LAAKDAL 22 38
6 KSK KASTERLEE 22 36
7 K. NOORDSTAR VV 22 33
8 OOSTERZONEN B 22 33
9 FC ZWANEVEN 22 31
10 FC GIERLE 23 29
11 KFC MOL 22 27
12 K. ZANDHOVENSE SK 22 26
13 VC POEDERLEE 22 16
14 KFC VRIJ ARENDONK 21 15
14 KFC ST. MART. HALLE 23 15
16 KSK HERENTALS 22 6


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw