2e PROV 19 oktober 2018

20.00u

KSAV A
Beekhoek
(VRIJDAG !!!!!)

westrijdbal: competitie

4e PROV 20 oktober 2018

19.30u

KSAV B
Rosselaar Hulsen
(ZATERDAG !!!!)

westrijdbal: competitie

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

Pulderbos - KSAV U12D 7-1

Pulderbos - KSAV U12D 7-1

Vandaag stond de verste verplaatsing van het seizoen op het programma richting Pulderbos, een ploeg die ons in de heenronde vooral in de omschakeling veel pijn had gedaan. We waren vandaag voltallig en de sfeer zat er goed in. Reeds tijdens de opwarming werd duidelijk dat onze jongens gefocust waren en dat ze er vandaag het beste van zouden maken. Omdat we de voorbije wedstrijden vaak te laat reageerden en daardoor steeds het duel van onze rechtstreekse tegenstander verloren, trainden we deze week op reactievermogen. Het was fijn om te zien dat onze jongens dit ook in de wedstrijd oppikten. Reeds vanaf de eerste minuut wonnen we duels en trokken we naar voren.Pulderbos stak even later ook de neus aan het venster en zo kregen we een evenwichtige wedstrijd waarin het spel goed op en neer ging. De kwaliteit van afwerking was bij Pulderbos bijzonder hoog en zowat elk schot was hard, goed geplaatst en vrijwel onhoudbaar voor onze keeper. We keken zo na het eerste kwart tegen een 2-0 achterstand aan, hoewel we zeker niet minder waren in het spel. Het tweede kwart was gelijklopend aan het eerste kwart: kansen aan beide kanten maar de bal viel telkens niet goed voor ons. In een tegenaanval slikten we de 3-0. Afgaand op het aantal hoekschoppen hadden we duidelijk overwicht, maar dit vertaalde zich jammer genoeg niet in de uitslag. Net zoals in de heenmatch was Pulderbos in de omschakeling enorm sterk en werd er vanop afstand telkens onhoudbaar op doel getrapt.

In het derde kwart gooiden we de ploeg overhoop, in die zin dat een aantal jongens op posities kwamen te staan die ze minder eigen zijn. In deze periode slikten we drie doelpunten en had Pulderbos duidelijk overwicht. Het laatste kwart was echter helemaal voor ons. We drukten Pulderbos met de rug tegen eigen doel en speelden ze bij wijlen van het kastje naar de muur. De bal ging goed rond en er werden prachtige combinaties op de mat gelegd. Pulderbos kreunde en kraakte maar hun keeper stond steeds pal. Onze verdediging stond ook hoog te spelen en ook hier welk elk duel gewonnen. We lukten in deze periode de meer dan verdiende eerredder, maar slikten ook een tegengoal bij de enige echte kans die Pulderbos kreeg in het laatste kwart.

Samengevat kunnen we stellen dat de uitslag vandaag niet helemaal representatief is voor de wedstrijd. Op het derde kwartier na waren we de evenknie van Pulderbos en speelden we een heel goede wedstrijd. We deden het vandaag ook allemaal samen met zijn elven en het samenhorigheidsgevoel was hierdoor groot. Trainer en afgevaardigen zijn fier op jullie progressie jongens! En laat ons zeker onze dappere meid niet vergeten die meer dan haar mannetje staat! Proficiat!


Gepost op: 11 november 2017 om 13.27h

Aantal keren gelezen: 293


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2018-2019

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 FC WEZEL SPORT 18
2 K. BEVEL FC 14
3 WHITE STAR 13
4 KFC ANTONIA A 13
5 KVV OG VORSELAAR 12
6 K. RETIE SK 10
7 KSK WEELDE 10
8 K. SAV ST. DIMPNA A 9
9 K. VLIMMEREN SP. 8
10 K. MERKSPLAS SK 8
11 F.C. ARENDONK SPORT 7
11 K. VRIJH. HERSELT 7
13 MINDERHOUT VV 7
14 KFC BEEKHOEK SP. 5
14 VERBR. BALEN 5
16 K. ZWAL. OLMEN 4

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 KVV RAUW SP. 24
2 OLEN UNITED 19
3 VC POEDERLEE 18
4 K. BLAUWV. OEVEL 18
4 KSK HERENTALS 18
6 KFC EZAART SP. 15
6 FC PUNT-LARUM 15
8 KFC VERBR. ALBERTA 15
8 KFC DE KEMPEN TL B 15
10 KSK OOSTHOVEN 8
11 KFC WECHELDERZANDE 7
11 K. SAV ST. DIMPNA B 7
13 FC ROSSELAAR HULSEN 7
14 KFC HEIDEBL. PULDERBOS 6
15 VV MLK. LICHTAART 5
16 KFC GROBBENDONK 3
17 K. HIH TURNHOUT 2