2e PROV 25 januari 2019

20.00u

Balen
KSAV A
(vrijdag!!!)

wedstrijdbal: competitie

4e PROV 2 februari 2019

18.00u

KSAV B
Olen United
(zaterdag!!!)

wedstrijdbal: competitie

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

Pulderbos - KSAV U12D 7-1

Pulderbos - KSAV U12D 7-1

Vandaag stond de verste verplaatsing van het seizoen op het programma richting Pulderbos, een ploeg die ons in de heenronde vooral in de omschakeling veel pijn had gedaan. We waren vandaag voltallig en de sfeer zat er goed in. Reeds tijdens de opwarming werd duidelijk dat onze jongens gefocust waren en dat ze er vandaag het beste van zouden maken. Omdat we de voorbije wedstrijden vaak te laat reageerden en daardoor steeds het duel van onze rechtstreekse tegenstander verloren, trainden we deze week op reactievermogen. Het was fijn om te zien dat onze jongens dit ook in de wedstrijd oppikten. Reeds vanaf de eerste minuut wonnen we duels en trokken we naar voren.Pulderbos stak even later ook de neus aan het venster en zo kregen we een evenwichtige wedstrijd waarin het spel goed op en neer ging. De kwaliteit van afwerking was bij Pulderbos bijzonder hoog en zowat elk schot was hard, goed geplaatst en vrijwel onhoudbaar voor onze keeper. We keken zo na het eerste kwart tegen een 2-0 achterstand aan, hoewel we zeker niet minder waren in het spel. Het tweede kwart was gelijklopend aan het eerste kwart: kansen aan beide kanten maar de bal viel telkens niet goed voor ons. In een tegenaanval slikten we de 3-0. Afgaand op het aantal hoekschoppen hadden we duidelijk overwicht, maar dit vertaalde zich jammer genoeg niet in de uitslag. Net zoals in de heenmatch was Pulderbos in de omschakeling enorm sterk en werd er vanop afstand telkens onhoudbaar op doel getrapt.

In het derde kwart gooiden we de ploeg overhoop, in die zin dat een aantal jongens op posities kwamen te staan die ze minder eigen zijn. In deze periode slikten we drie doelpunten en had Pulderbos duidelijk overwicht. Het laatste kwart was echter helemaal voor ons. We drukten Pulderbos met de rug tegen eigen doel en speelden ze bij wijlen van het kastje naar de muur. De bal ging goed rond en er werden prachtige combinaties op de mat gelegd. Pulderbos kreunde en kraakte maar hun keeper stond steeds pal. Onze verdediging stond ook hoog te spelen en ook hier welk elk duel gewonnen. We lukten in deze periode de meer dan verdiende eerredder, maar slikten ook een tegengoal bij de enige echte kans die Pulderbos kreeg in het laatste kwart.

Samengevat kunnen we stellen dat de uitslag vandaag niet helemaal representatief is voor de wedstrijd. Op het derde kwartier na waren we de evenknie van Pulderbos en speelden we een heel goede wedstrijd. We deden het vandaag ook allemaal samen met zijn elven en het samenhorigheidsgevoel was hierdoor groot. Trainer en afgevaardigen zijn fier op jullie progressie jongens! En laat ons zeker onze dappere meid niet vergeten die meer dan haar mannetje staat! Proficiat!


Gepost op: 11 november 2017 om 13.27h

Aantal keren gelezen: 333


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2018-2019

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 FC WEZEL SPORT 42
2 KFC ANTONIA A 35
3 K. SAV ST. DIMPNA A 34
4 KVV OG VORSELAAR 28
5 K. VRIJH. HERSELT 27
6 K. BEVEL FC 27
7 KSK WEELDE 25
8 WHITE STAR 24
9 K. RETIE SK 23
10 VERBR. BALEN 22
10 K. VLIMMEREN SP. 22
12 K. MERKSPLAS SK 20
13 KFC BEEKHOEK SP. 17
14 MINDERHOUT VV 17
15 F.C. ARENDONK SPORT 15
16 K. ZWAL. OLMEN 13

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 VC POEDERLEE 43
2 K. BLAUWV. OEVEL 43
2 KVV RAUW SP. 43
4 FC PUNT-LARUM 38
5 OLEN UNITED 35
6 KSK HERENTALS 34
7 KSK OOSTHOVEN 32
8 KFC DE KEMPEN TL B 31
9 KFC GROBBENDONK 30
10 KFC VERBR. ALBERTA 25
11 KFC EZAART SP. 20
12 KFC WECHELDERZANDE 20
13 KFC HEIDEBL. PULDERBOS 18
14 VV MLK. LICHTAART 16
15 K. SAV ST. DIMPNA B 15
16 FC ROSSELAAR HULSEN 8
17 K. HIH TURNHOUT 2