25 juli 2018

19.30u

Berg & Dal
KSAV
(oefenwedstrijd)

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

Beekhoek - KSAV U12D 0-6

Beekhoek - KSAV U12D 0-6

Wegens het mosselfeest dit weekend waren we vandaag vrij, maar we konden alsnog een vriendenwedstrijd organiseren op het veld van Beekhoek. Deze ploeg was onlangs nog te gast op KSAV om tegen onze B ploeg te spelen, een wedstrijd die overtuigend gewonnen werd door Beekhoek, ondanks het feit dat onze kameraden van de B-ploeg wel degelijk aan een goed seizoen bezig zijn en duideijk progressie boeken dankzij de inzet van de hele entourage eromheen. We waren dus gewaarschuwd.

Zelf konden we dit seizoen nog maar 1 overwinning boeken in de competitie, dit tegen Zammel, een ploeg die voetballend absoluut bij de betere ploegen van de reeks hoort. In de meeste wedstrijden die we speelden werden we echter nooit echt weggespeeld, dus we waren vooral benieuwd of we vandaag konden tonen dat onze ploeg progressie heeft gemaakt dit seizoen.

De wedstrijd startte gelijkopgaand, maar al snel namen we het initiatief in handen en lieten we de bal goed rondgaan. Beekhoek werd gaandeweg meer en meer weggedrukt, hoewel dit niet resulteerde in een verdiende voorsprong na een kwartier, 0-0 dus na 15 minuten voetbal. In het tweede kwart gingen we verder op ons elan en scoorden we al snel de 0-1. Iets later stond eveneens de 0-2 op het bord, tevens de stand bj de rust. Het derde en vierde kwart speelden we dominant voetbal en kwam Beekhoek nauwelijks onder onze druk onderuit. De score werd gaandeweg uitgediept tot 0-6. Deze score had ook beduidend hoger kunnen oplopen indien we voor doel iets scherper waren geweest, maar het was vooral fijn om te zien dat we heel mooi combinatievoetbal op de mat brachten. We gaven ook geen enkel kans weg in de ganse wedstrijd. Een meer dan verdiende overwinning vandaag tegen een fijne en sportieve tegenstander.

Samengevat kunnen we zeggen dat we vandaag iets meer tijd en ruimte kregen om te voetballen in vergelijking met de competitiewedstrijden. Hierdoor konden we onze wil opleggen en toonden we dat we mooi voetbal kunnen brengen. Het wordt dus belangrijk om op technisch vlak de komende periode te verbeteren, om ook in de competitie onze tegenstanders het vuur aan de schenen te leggen. Bedankt aan Beekhoek om ons vandaag partij te geven in een bijzonder faire wedstrijd!


Gepost op: 18 november 2017 om 23.50h

Aantal keren gelezen: 227


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 30 77
2 FC WEZEL SPORT 30 76
3 VERBR. BALEN 30 63
4 VV LAAKDAL 30 58
5 KFC EXC. BOUWEL 30 50
6 KSK KASTERLEE 30 48
7 OOSTERZONEN B 30 44
8 FC ZWANEVEN 30 40
9 K. NOORDSTAR VV 30 39
10 FC GIERLE 30 36
11 KFC MOL 30 36
12 K. ZANDHOVENSE SK 30 32
13 KFC ST. MART. HALLE 30 26
14 VC POEDERLEE 30 25
15 KFC VRIJ ARENDONK 30 24
16 KSK HERENTALS 30 7


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw