28 januari 2018

14.30u

Poederlee
KSAV

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

LAVA Cup U12D

LAVA Cup U12D

Onze U12D-kes mochten vandaag de eer hoog houden van KSAV voor de LAVA beker van het gewest Geel-Mol. Iedereen was bij aanvang in de kleedkamer in de ban van de kleine pieterman... en dat zouden onze tegenstanders van vandaag geweten hebben!

Onze eerste wedstrijd was tegen het sterke Zammel. Deze ploeg is aan een sterke periode bezig in onze competitie en het bleek vandaag ook onze moeilijkste wedstrijd. Zammel was niet op volle sterkte omdat ze een aantal afwezigen hadden, maar hun vervangers deden het prima. De wedstrijd was in evenwicht en de 1-1 eindstand was terecht. Volgende zaterdag staan we opnieuw oog in oog met deze ploeg, ditmaal op KSAV en het belooft in elk geval een fijne partij te worden waarin we opnieuw top moeten zijn om iets te kunnen halen.

Onze tweede partij tegen Balen was onze minste van de avond. We kwamen 1-0 achter maar na een sterke remonte konden we de wedstrijd toch winnend afsluiten: eindstand 1-3.

Onze laatste wedstrijd van de poule was tegen Olen United. Deze ploeg had zijn vorige twee wedstrijden tegen Balen en Zammel gewonnen, dus wilden we kans maken op de finale moesten we deze wedstrijd sowieso winnen. Bij aanvang was de wedstrijd in evenwicht, maar al snel bleek dat we de beste kansen kregen en we legden heel mooie combinaties op de mat. De 0-1 was dan ook meer dan verdiend te noemen en iets later konden we ook de 0-2 lukken. Door deze overwinning mochten we de finale spelen tegen de winnaar van de andere poule, Tongerlo.

De drive, honger en goesting bij onze jongens en onze meid was zo groot dat we in de finale een verpletterende indruk lieten. Mooie combinaties volgden elkaar op en we stonden al snel op een 0-3 voorsprong. Tongerlo kwam gaandeweg iets beter in de wedstrijd, maar dat weerhield ons niet om er nog 0-4 van te maken. De vreugde na afloop was bijzonder groot. Iedereen genoot met volle teugen, niet in het minst onze trouwe supporters naast de lijn. Ons team was bijzonder blij om hen iets terug te kunnen geven, na de toch wel moeilijke periode in competitieverband waar we week na week aan het kortste eind trekken. We mogen nu de eer van het gewest Geel/Mol hoog houden op het eindtornooi in Wommelgem. De beker die we vandaag verdienden zal mooi staan op het schap in de kantine van KSAV.

Proficiat U12D! Jullie waren vandaag onverzettelijk en hopelijk is dit een opsteker voor de volgende competitiewedstrijden. En weet je... die kleine pieterman... hij stak rustig verder!


Gepost op: 29 november 2017 om 21.18h

Aantal keren gelezen: 235


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 18 49
2 VERBR. BALEN 18 41
3 FC WEZEL SPORT 17 39
4 KFC EXC. BOUWEL 17 31
5 VV LAAKDAL 17 29
6 FC ZWANEVEN 17 27
6 OOSTERZONEN B 17 27
6 K. NOORDSTAR VV 17 27
6 KSK KASTERLEE 17 27
10 K. ZANDHOVENSE SK 17 22
11 KFC MOL 17 21
12 FC GIERLE 18 19
13 KFC VRIJ ARENDONK 16 11
13 KFC ST. MART. HALLE 18 11
15 VC POEDERLEE 17 10
16 KSK HERENTALS 18 5


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw