22 april 2018

15.00u

KSAV
Vrij Arendonk

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KSAV U12D - KFC Zammel A 1-2

KSAV U12D - KFC Zammel A 1-2

De eerste wedstrijd van de terugronde was toevallig ook de laatste wedstrijd van de heenronde. Zammel A kwam op bezoek in het Sultan stadion, meteen een klapper van formaat en tevens een mooie derby. We waren de afstraffing van 2 december niet vergeten toen een droge 0-7 te noteren viel tegen datzelfde Zammel en we op geen enkel moment aanspraak konden maken op meer. Om onze jongens te motiveren diende er dus niet veel te gebeuren. Enkel de woorden: "Iedereen uitgeslapen? Het zal nodig zijn!" op het whiteboard in de kleedkamer, gevolgd door "Remember 2 december" zette iedereen meteen op scherp.

De wedstrijd dan... KSAV nam het initiatief meteen in handen. Veel druk naar voor, verschillende hoekschoppen en zelfs een speler alleen voor de keeper  konden niet omgezet worden in een op dat moment verdiende voorsprong. Op basis van het eerste kwartier verdienden we deze voorsprong, maar we merkten ook op dat Zammel naar het einde van het eerste kwart toe ook beter in de wedstrijd kwam en onze keeper aan het werk zette. 0-0 dus na een kwartier.

We zaten duidelijk goed in de match en de hoop was dat we deze lijn ook konden doortrekken. Dit gebeurde ook en de wedstrijd kwam in evenwicht. Het bleek een hardbevochten derby met twee teams die voluit voor de overwinning gingen. Er werd bijwijlen heel aardig gecombineerd aan beide kanten. Het was enkel wachten wie het eerst zou scoren. In het tweede kwart kwam Zammel op een 0-1 voorsprong maar net voor het eindsignaal van het tweede kwart konden we de toch wel verdiende 1-1 scoren.

Ook het derde kwart ging relatief gelijk op, hoewel we toch merkten dat Zammel steeds beter in de wedstrijd kwam. In het vierde kwart werd Zammel op fysiek vlak de betere ploeg en moesten we af en toe alle zeilen bijzetten, maar ook nu kwamen we er af en toe heel mooi uit en dwingden we de tegenstander om hun sterkere spelers achteraan te posteren. De ploeg die nu het eerst zou scoren, zou met andere woorden de overwinning kunnen binnenrijven. Op een tiental minuten van het einde scoorde Zammel de 1-2 toen een speler in de tegenaanval alleen voor onze keeper kwam, tevens ook de eindstand.

Samengevat: we speelden een sterke wedstrijd tegen een zowel technisch als fysiek sterke ploeg. Het was met momenten een dubbeltje op zijn kant en de ploeg die na de 1-1 het eerst zou scoren, zou de wedstrijd ook verdiend winnen. Aan onze jongens en sterke meid: een dikke proficiat voor jullie wedstrijd vandaag. De kerstkalkoen was duidelijk verteerd en jullie stonden er vandaag! Op naar volgende week wanneer we op visite mogen bij Moldavo A. Supporters op post!


Gepost op: 13 januari 2018 om 18.11h

Aantal keren gelezen: 358


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 28 71
2 FC WEZEL SPORT 28 70
3 VERBR. BALEN 28 63
4 VV LAAKDAL 28 52
5 KFC EXC. BOUWEL 28 47
6 KSK KASTERLEE 28 47
7 K. NOORDSTAR VV 28 39
8 FC ZWANEVEN 28 39
9 OOSTERZONEN B 28 38
10 KFC MOL 28 35
11 K. ZANDHOVENSE SK 28 32
12 FC GIERLE 28 30
13 VC POEDERLEE 28 24
14 KFC ST. MART. HALLE 28 22
15 KFC VRIJ ARENDONK 28 21
16 KSK HERENTALS 28 6


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw