2e PROV 19 oktober 2018

20.00u

KSAV A
Beekhoek
(VRIJDAG !!!!!)

westrijdbal: competitie

4e PROV 20 oktober 2018

19.30u

KSAV B
Rosselaar Hulsen
(ZATERDAG !!!!)

westrijdbal: competitie

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KFC Turnhout IP U11 - KSAV U12D 5-3

KFC Turnhout IP U11 - KSAV U12D 5-3

Omdat vorig weekend een aantal spelers op sneeuwklassen waren, werd de uitwedstrijd tegen de interprovinciale U11 ploeg van Turnhout uitgesteld naar donderdagavond. We trainden deze week op tikki takka en hoopten vandaag dit snel combinatiespel terug te vinden tegen het sterke Turnhout met allemaal technische vaardige voetballers.

Na het eerste fluitsignaal nam Turnhout meteen het heft in handen. De bal werd aardig rondgetikt en Turnhout domineerde de wedstrijd terwijl wij voornamelijk achter de bal moesten lopen. Turnhout kwam verdiend op een 2-0 voorsprong, maar het moet ook gezegd dat we een tweetal keer op de tegenaanval alleen voor de keeper kwamen en we dus ook wel degelijk tot grote scoringsmogelijkheden kwamen.

In het tweede kwart eenzelfde beeld, namelijk Turnhout dat de bal opvroeg en KSAV dat initieel eerder op de tegenaanval mikte. We merkten wel dat we steeds beter in de wedstrijd kwamen en we kregen opnieuw een tweetal grote scoringskansen, maar deze werden opnieuw gemist. 2-0 dus met de rust.

Tijdens de rust werd de boodschap meegegeven om vooral in onze eigen kansen te blijven geloven. De 2-0 achterstand was nog steeds overbrugbaar en het was niet zo dat we geen kansen creëerden, dus we moedigden elkaar aan om er opnieuw volle bak voor te gaan. Deze peptalk hielp en na de rust was het KSAV dat de plak zwaaide. Ons derde kwart was indrukwekkend te noemen en we drukten Turnhout met de rug tegen de muur. We creëerden kans op kans maar de keeper van Turnhout stond erg sterk te keepen. In een dolle 5 minuten scoorden we 3 keer en stonden we plots 2-3 voor. Steeds meer en meer geloofden we in een stunt en het moet gezegd dat we in het derde kwart met ééntijdsvoetbal misschien wel 7 of 8 grote scoringskansen hadden terwijl we achteraan niets weggaven.

In het vierde kwart gingen we gewoon door op ons elan. We hadden duidelijk overwicht en creëerden kansen. De laatste 7 minuten van de wedstrijd waren er jammer genoeg te veel aan. Na telkens een individuele actie van een Turnhout speler die telkens 2 à 3 mensen in de wind zette werd steeds bijzonder knap afgewerkt. Eindstand: 5-3 voor Turnhout. het moet ook gezegd dat we in die laatste 7 minuten door het beste van onze krachten heen zaten, ook erg logisch na het hoge tempo gedurende gans de wedstrijd op een groot mooi kunstgrasveld. Gelukkig was er na de wedstrijd een trompet op een brommer te zien zodat we nog eens goed konden lachen en we met een voldaan gevoel konden douchen.

Samengevat: we startten vandaag eerder aarzelend, maar namen na de rust het heft in handen. Op basis van het aantal kansen verdienden we vandaag de overwinning, maar het individueel technisch talent van de jongens van Turnhout maakte het verschil. We lieten vandaag het echte tikki takka zien waar zelfs Barcelona jaloers op zou worden. Knap gasten! Ook een pluim aan Turnhout dat toch wel echt een aantal spelers in hun selectie heeft die bij de beste van de provincie horen. Binnen een paar uur staat de wedstrijd in Zammel gepland en hopelijk zijn onze superkerels en indrukwekkende meid tegen dan voldoende gerecupereerd. Supporters op post om 9u30 in Zammel nu zaterdag!


Gepost op: 8 maart 2018 om 22.15h

Aantal keren gelezen: 253


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2018-2019

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 FC WEZEL SPORT 18
2 K. BEVEL FC 14
3 WHITE STAR 13
4 KFC ANTONIA A 13
5 KVV OG VORSELAAR 12
6 K. RETIE SK 10
7 KSK WEELDE 10
8 K. SAV ST. DIMPNA A 9
9 K. VLIMMEREN SP. 8
10 K. MERKSPLAS SK 8
11 F.C. ARENDONK SPORT 7
11 K. VRIJH. HERSELT 7
13 MINDERHOUT VV 7
14 KFC BEEKHOEK SP. 5
14 VERBR. BALEN 5
16 K. ZWAL. OLMEN 4

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 KVV RAUW SP. 24
2 OLEN UNITED 19
3 VC POEDERLEE 18
4 K. BLAUWV. OEVEL 18
4 KSK HERENTALS 18
6 KFC EZAART SP. 15
6 FC PUNT-LARUM 15
8 KFC VERBR. ALBERTA 15
8 KFC DE KEMPEN TL B 15
10 KSK OOSTHOVEN 8
11 KFC WECHELDERZANDE 7
11 K. SAV ST. DIMPNA B 7
13 FC ROSSELAAR HULSEN 7
14 KFC HEIDEBL. PULDERBOS 6
15 VV MLK. LICHTAART 5
16 KFC GROBBENDONK 3
17 K. HIH TURNHOUT 2