22 april 2018

15.00u

KSAV
Vrij Arendonk

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KVC Westerlo - KSAV U12D 2-7

KVC Westerlo - KSAV U12D 2-7

Voetbal in het weekend waarin Palmenmarkt gepland staat... het is een beetje als vloeken in de kerk en toen onze spelers vanochtend binnensijpelden in de catacomben van Westerlo konden we Palmenmarkt zelfs nog een beetje "ruiken"!

Vandaag kwamen Alec en Lars ons versterken omdat een aantal spelers om diverse redenen afwezig waren. Bedankt hiervoor jongens! Zo waren we toch nog met zijn tienen zodat we de nodige wissels konden doen. Het mooie grote kunstgrasveld lag er uitnodigend bij en er werd goed opgewarmd zodat iedereen de nodige focus had bij aanvang van de wedstrijd.

KSAV schoot het best uit de startblokken. We kwamen snel 0-1 voor en we creëerden een aantal grote kansen. Niet veel later werd ook de 0-2 gescoord en gingen we met deze stand rusten na een kwartier. Het tweede kwart was op voetballend vlak een kopie van het eerste kwart: KSAV dat de betere kansen creëerde en op voetballend vlak de betere was van Westerlo. Westerlo deed zeker mee, kwam er ook een aantal keer uit, maar onze verdediging stond hoog mee te verdedigen en kwam zelden echt in de problemen. De supporters kregen een hoogstaande eerste helft te zien langs beide kanten maar in het tweede kwart werd niet meer gescoord. Er waren nochtans voldoende mogelijkheden om de score hoger te doen oplopen.

Het zonnetje kwam piepen bij aanvang van het derde kwart en terwijl alle dieren op dit gezegende moment uit hun winterslaap ontwaakten, gingen onze jongens eventjes in winterslaap. Westerlo dicteerde in het derde kwart de wet en creëerde een aantal serieuze kansen. De stand werd snel terug in evenwicht gebracht zodat reeds in het derde kwart een tactische ingreep noodzakelijk was om niet helemaal overlopen te worden. Deze ingreep bleek de juiste want Westerlo creëerde in navolging hiervan terug minder kansen en we kwamen terug iets beter in de wedstrijd. Nog een kwartier te spelen dus met 2-2 op het scorebord.

Het vierde kwart startte gelijkopgaand met kansen aan beide zijden. De ploeg die nu eerst zou scoren, zou het laken naar zich toetrekken en gelukkig voor KSAV konden wij als eerste opnieuw de ban breken: een mooi afstandschot waardoor de 2-3 op het bord kwam. Wat toen gebeurde, was bijzonder knap.Het moet gezegd, de kopjes gingen bij Westerlo naar beneden na de 2-3, maar de manier waarop we op 5 minuten tijd uitliepen tot 2-7 was bijzonder knap. Met bijna enkel eentijdsvoetbal van achter uit, werd de verdediding van Westerlo keer op keer opgerold. De moed zakte de spelers van Westerlo in de schoenen, waardoor we iets gemakkelijker de man konden vinden, maar je moet het ook dan nog steeds doen: straf mannen. Ook onze meid stond achteraan pal, waardoor geen kansen meer werden weggegeven.

Op basis van onze eerste helft en het laatste kwart verdienden we vandaag zeker en vast de overwinning. Proficiat gasten! Jullie hebben dit seizoen de nodige progressie gemaakt en daar mogen jullie fier op zijn!


Gepost op: 24 maart 2018 om 12.29h

Aantal keren gelezen: 153


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 28 71
2 FC WEZEL SPORT 28 70
3 VERBR. BALEN 28 63
4 VV LAAKDAL 28 52
5 KFC EXC. BOUWEL 28 47
6 KSK KASTERLEE 28 47
7 K. NOORDSTAR VV 28 39
8 FC ZWANEVEN 28 39
9 OOSTERZONEN B 28 38
10 KFC MOL 28 35
11 K. ZANDHOVENSE SK 28 32
12 FC GIERLE 28 30
13 VC POEDERLEE 28 24
14 KFC ST. MART. HALLE 28 22
15 KFC VRIJ ARENDONK 28 21
16 KSK HERENTALS 28 6


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw