2e PROV 27 juli 2019

18.30u

Kasterlee
KSAV A

wedstrijdbal:

4e PROV 27 april 2019

19.30u

De Kempen B 3
KSAV B 2

wedstrijdbal: competitie

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KVC Westerlo - KSAV U12D 2-7

KVC Westerlo - KSAV U12D 2-7

Voetbal in het weekend waarin Palmenmarkt gepland staat... het is een beetje als vloeken in de kerk en toen onze spelers vanochtend binnensijpelden in de catacomben van Westerlo konden we Palmenmarkt zelfs nog een beetje "ruiken"!

Vandaag kwamen Alec en Lars ons versterken omdat een aantal spelers om diverse redenen afwezig waren. Bedankt hiervoor jongens! Zo waren we toch nog met zijn tienen zodat we de nodige wissels konden doen. Het mooie grote kunstgrasveld lag er uitnodigend bij en er werd goed opgewarmd zodat iedereen de nodige focus had bij aanvang van de wedstrijd.

KSAV schoot het best uit de startblokken. We kwamen snel 0-1 voor en we creëerden een aantal grote kansen. Niet veel later werd ook de 0-2 gescoord en gingen we met deze stand rusten na een kwartier. Het tweede kwart was op voetballend vlak een kopie van het eerste kwart: KSAV dat de betere kansen creëerde en op voetballend vlak de betere was van Westerlo. Westerlo deed zeker mee, kwam er ook een aantal keer uit, maar onze verdediging stond hoog mee te verdedigen en kwam zelden echt in de problemen. De supporters kregen een hoogstaande eerste helft te zien langs beide kanten maar in het tweede kwart werd niet meer gescoord. Er waren nochtans voldoende mogelijkheden om de score hoger te doen oplopen.

Het zonnetje kwam piepen bij aanvang van het derde kwart en terwijl alle dieren op dit gezegende moment uit hun winterslaap ontwaakten, gingen onze jongens eventjes in winterslaap. Westerlo dicteerde in het derde kwart de wet en creëerde een aantal serieuze kansen. De stand werd snel terug in evenwicht gebracht zodat reeds in het derde kwart een tactische ingreep noodzakelijk was om niet helemaal overlopen te worden. Deze ingreep bleek de juiste want Westerlo creëerde in navolging hiervan terug minder kansen en we kwamen terug iets beter in de wedstrijd. Nog een kwartier te spelen dus met 2-2 op het scorebord.

Het vierde kwart startte gelijkopgaand met kansen aan beide zijden. De ploeg die nu eerst zou scoren, zou het laken naar zich toetrekken en gelukkig voor KSAV konden wij als eerste opnieuw de ban breken: een mooi afstandschot waardoor de 2-3 op het bord kwam. Wat toen gebeurde, was bijzonder knap.Het moet gezegd, de kopjes gingen bij Westerlo naar beneden na de 2-3, maar de manier waarop we op 5 minuten tijd uitliepen tot 2-7 was bijzonder knap. Met bijna enkel eentijdsvoetbal van achter uit, werd de verdediding van Westerlo keer op keer opgerold. De moed zakte de spelers van Westerlo in de schoenen, waardoor we iets gemakkelijker de man konden vinden, maar je moet het ook dan nog steeds doen: straf mannen. Ook onze meid stond achteraan pal, waardoor geen kansen meer werden weggegeven.

Op basis van onze eerste helft en het laatste kwart verdienden we vandaag zeker en vast de overwinning. Proficiat gasten! Jullie hebben dit seizoen de nodige progressie gemaakt en daar mogen jullie fier op zijn!


Gepost op: 24 maart 2018 om 12.29h

Aantal keren gelezen: 336


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2018-2019

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA A    
2 FC WEZEL SPORT    
3 BERG & DAL    
3 KFC ANTONIA A    
5 VC HERENTALS    
6 KFC DE KEMPEN TL A    
7 KFC LILLE    
8 BERLAAR HEIKANT    
9 FC OPPUURS    
10 KFCE ZOERSEL    
11 KFC KONTICH A    
12 KFC NIJLEN    
13 K TERNESSE VV    
14 RC MECHELEN    
15 S GR'WEZEL-SCHILDE A    
16 RVC HOBOKEN    

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA B    
2      
3      
4      
5      
6      
7      
8      
9      
10      
11      
12      
13      
14      
15      
16      
17