22 april 2018

15.00u

KSAV
Vrij Arendonk

westrijdbal:

Home

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KSAV U12D - Verbroedering Balen A 3-3

KSAV U12D - Verbroedering Balen A 3-3

De eerste week van de Paasvakantie bleek tevens een ecthe vakantieweek, waardoor we woensdag slechts 7 spelers van 2 ploegen op training hadden. Samen trainen was dus de boodschap en er werden ook al plannen gesmeed om dit weekend spelers uit te wisselen om zo aan genoeg volk te komen. Onze U12D ploeg telde 5 afzeggingen, terwijl ook de U12B ploeg slecht 6 spelers paraat had. Drie van onze jongens speelden zo zaterdagochtend eerst met de U12B ploeg, terwijl nadien 2 spelers van de U12B ploeg ons kwamen versterken. Om maar te zeggen dat meer dan de helft van de ploeg bij het eerste fluitsignaal al een match in de benen had.

We kwamen in het eerste kwart verdiend 2-0 voor en ondanks het feit dat we geen goede partij speelden, creëerden we voldoende kansen om de voorsprong hoger te doen oplopen. Balen toonde zich bij momenten ook, maar echt grote kansen gaven we niet weg. Het tweede kwart was een kopie van het eerste kwart waardoor we met 2-0 gingen rusten. Na de pauze hadden we wind tegen, maar dit belette ons niet om de stand uit te diepen tot 3-0. De km's die onze jongens in de benen hadden, begon ons echter parten te spelen, waardoor Balen steeds meer en meer kwam opzetten. Reeds in het derde kwart konden ze de verdiende 3-1 lukken, nadat de bal over de keeper waaide. In het vierde kwart was de jus in onze benen op en had Balen doorlopend overwicht. De 3-2 viel ook, hoewel dit toch wel een discutabele situatie was waarbij de scheids een overtreding op een jongen van Balen floot, onze jongens vervolgens bleven stiltstaan, maar het spel toch doorging waardoor de 3-2 op het bord kwam. We begrepen dat de scheids in deze fase balvoordeel liet, alleen jammer dat het fluitsignaal in principe altijd impliceert dat het spel stilgelegd dient te worden en dat dit niet gebeurde. Los daarvan lag het gelijkspel vandaag zeker niet aan de scheidsrechter, we dienen het vooral bij onszelf te zoeken, hoewel er zeker verzachtende omstandigheden spelen zoals het feit dat 120 minuten voetbal misschien iets te veel van het goede is. Een terechte 3-3 eindstand waar beide partijen vrede mee konden nemen. Fijn ook om te zien dat de jongens van onze U12B ploeg er mee volledig voor gingen en het beste van zichzelf gaven op een niveau dat toch iets hoger ligt dan datgene dat ze normaal gewoon zijn. Dergelijke wisselwerkingen zouden op termijn misschien zelfs regel kunnen of moeten worden en geen uitzondering.

Samengevat: het droge en hobbelige veld leende niet tot degelijk combinatievoetbal. Er is dit seizoen een bijzonder groot verschil tussen onze uitmatchen en onze thuismatchen. We hebben geen enkele overwinning gehaald in een thuismatch (op Moldavo na op een U10 veld), terwijl onze beste wedstrijden steeds op verplaatsing werden gespeeld op grote en goede velden. Mooiste bewijs daarvan was het feit dat ook op zondag een drietal spelers van ons aan de bak moesten, ditmaal met de U13 ploeg op het mooie veld in Wiekevorst. Het contrast met de wedstrijd op zaterdag was groot, onze jongens konden bij de uitblinkers gerekend worden tegen het sterke Wiekevorst dat als niveau 3 ploeg is ingeschreven. Knap gasten!

Hopelijk doet de fysieke slijtageslag van dit weekend zijn werk en kunnen we volgend weekend tegen Oosthoven profiteren van een fysieke surplus. Het zal nodig zijn want Oosthoven is een prima ploeg waartegen we opnieuw allemaal top zullen moeten zijn.


Gepost op: 8 april 2018 om 21.00h

Aantal keren gelezen: 72


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2017-2018

Sponsors
Sponsor deze website ook >>


Rangschikking

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam M Ptn
1 K. SAV ST. DIMPNA 28 71
2 FC WEZEL SPORT 28 70
3 VERBR. BALEN 28 63
4 VV LAAKDAL 28 52
5 KFC EXC. BOUWEL 28 47
6 KSK KASTERLEE 28 47
7 K. NOORDSTAR VV 28 39
8 FC ZWANEVEN 28 39
9 OOSTERZONEN B 28 38
10 KFC MOL 28 35
11 K. ZANDHOVENSE SK 28 32
12 FC GIERLE 28 30
13 VC POEDERLEE 28 24
14 KFC ST. MART. HALLE 28 22
15 KFC VRIJ ARENDONK 28 21
16 KSK HERENTALS 28 6


Klassement eerste ploeg


Soccer-Online


Lid Worden KSAV


Tussenkomst lidgeld

formulier christelijke mutualiteit

formulier onafhankelijk ziekenfonds

aanvraag socialistische mutualiteit


Verzekeren

Wat doen bij een ongeval (.doc)

Medisch getuigschrift (.pdf)


Sociaal

Sav St. Dimpna werkt samen in een project met Avalympics vzw