2e PROV 28 september 2018

20.30u

KSAV A
Balen
(vrijdagavond !!!)

westrijdbal: competitie

4e PROV 29 september 2018

19.30u

KSAV B
HIH Turnhout

westrijdbal: competitie

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KSAV U12D - KSK Oosthoven A 3-1

KSAV U12D - KSK Oosthoven A 3-1

Vandaag stond met Oosthoven een stevige tegenstander op het programma, een sterke ploeg met fysieke spelers en een snelle voorlijn. Onze jongens werden opgepept om nogmaals het beste van zichzelf te geven en dat bleek vandaag ook al snel.

De wedstrijd startte in evenwicht met het betere combinatiespel voor KSAV. Echt grote kansen werden niet gecreëerd, maar dit was ook zo voor Oosthoven. Veel middenveldspel dus met stevige duels en kortopzittende spelers. Door het feit dat de spelers weinig tijd en ruimte hadden, was het spel soms ook wel rommelig, een euvel trouwens dat je ook wel vaker ziet bij wedstrijden op provinciaal niveau: prima voetballers maar niet iets te weinig ruimte en tijd om tot echt goed voetbal te komen.

De wedstrijd bleef gelijkopgaan en net voor affluiten van het tweede kwart konden we vanuit de combinatie enig mooi de 1-0 scoren na een schitterend afstandschot in het hoekje. Vlak daarna mochten we aan de koffie gaan.

Na de rust nam KSAV resoluut het heft in handen. Oosthoven kwam er niet meer uit en kon eigenlijk alleen maar op de tegenaanval speculeren. Bijzonder knap gasten dat jullie dit voor mekaar kregen. In het derde kwart werd er echter opnieuw niet gescoord waardoor de marge maar 1 doelpunt bleef.

We gingen in het vierde kwart gewoon door op ons elan. Oosthoven kwam nauwelijks in zijn spel en moest de wet van de sterkste ondergaan. Op een tegenaanval slikten we echter wel de 1-1 nadat een voorzet achter onze doelman in doel viel. We vreesden niet beloond te worden voor ons spel vandaag, maar niets was minder waar. Onze KSAV jongens en meid rechtten de rug en kozen opnieuw voor de aanval. Niet veel later stond het 2-1 na een mooie combinatie. Net voor affluiten kregen we nog twee vrije trappen tegen op gevaarlijke plaatsen, maar gelukkig voor ons konden we telkens wegwerken. In de laatste minuut mochten we nog een hoekschop trappen die aan de eerste paal prachtig in doel werd gekopt na een buffelstoot. Feest alom dus na een prestatie die gezien mocht worden!

Samengevat kunnen we stellen dat het vandaag een fysieke wedstrijd was met enorm veel inzet aan beide kanten, maar wel met een meer dan terechte winnaar op het eind. Onze verdediging verdient vandaag een extra pluim want ze stonden ontzettend sterk te acteren. Het lukte Oosthoven niet om ons op voetballend vlak uit te tikken waardoor eigenlijk geen enkele noemenswaardige kans werd weggegeven. Onze doelman had hierdoor nauwelijks werk te verrichtten maar was wel telkens bij de pinken indien gevaar dreigde.

We spelen nu woensdag om 18u onze laatste competitiewedstrijd tegen de interprovinciale U11 ploeg van KFC Turnhout. Hopelijk kunnen we ook dan opnieuw boven onszelf uitgroeien want deze ploeg bevat de beste technisch onderlegde spelers van de reeks. We kijken er in elk geval al enorm naar uit!

@Seba, Fons, Mona, Thijs, Robbe, Pieter, Len, Yari, Lucca, Warre: CHAPEAU!


Gepost op: 14 april 2018 om 15.52h

Aantal keren gelezen: 164


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2018-2019

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 FC WEZEL SPORT 12
2 KFC ANTONIA A 10
3 K. SAV ST. DIMPNA A 7
3 KVV OG VORSELAAR 7
3 K. BEVEL FC 7
6 WHITE STAR 6
6 F.C. ARENDONK SPORT 6
6 K. RETIE SK 6
9 KSK WEELDE 5
9 K. VLIMMEREN SP. 5
11 KFC BEEKHOEK SP. 4
11 K. VRIJH. HERSELT 4
13 K. MERKSPLAS SK 3
13 MINDERHOUT VV 3
15 VERBR. BALEN 1
15 K. ZWAL. OLMEN 1

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 KVV RAUW SP. 15
1 VC POEDERLEE 15
3 KFC VERBR. ALBERTA 11
3 KSK HERENTALS 11
5 K. BLAUWV. OEVEL 10
5 KFC DE KEMPEN TL B 10
7 OLEN UNITED 7
8 KFC EZAART SP. 6
8 FC PUNT-LARUM 6
10 KSK OOSTHOVEN 4
11 FC ROSSELAAR HULSEN 4
12 K. SAV ST. DIMPNA B 3
12 VV MLK. LICHTAART 3
12 KFC HEIDEBL. PULDERBOS 3
15 KFC GROBBENDONK 1
15 KFC WECHELDERZANDE 1
17 K. HIH TURNHOUT 0