2e PROV 6 januari 2019

14.30u

KSAV A
Minderhout

wedstrijdbal: competitie

4e PROV 6 januari 2019

14.30u

Poederlee
KSAV B

wedstrijdbal: competitie

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

KVC Westerlo - KSAV U13B 2-4

KVC Westerlo - KSAV U13B 2-4

Vandaag moesten we onder een stralende hemel de kunstwei in op Westerlo.We waren vandaag opnieuw voltallig zodat er voldoende wisselmogelijkheden waren. Er werd goed opgewarmd en de focus was aanwezig. Tijdens onze oefening op balbezit werd er aardig gecombineerd en tijdens de afwerkoefening werd de winkelhaak meermaals geviseerd.

De wedstrijd startte gelijkopgaand, maar al snel bepaalde Westerlo het tempo zonder echt gevaarlijk te zijn. Onze aanvallers werden niet bereikt en als ze bereikt werden dan werd er te veel gelopen met de bal zonder oog voor de medespeler. We creëerden in deze openingsfase geen enkele noemenswaardige kans omdat we vergaten te voetballen. Westerlo zelf combineerde bij momenten erg aardig maar zoals gezegd werden we nooit echt uit verband gespeeld. 0-0 dus na een kwart.

Het tweede kwart startte perfect voor ons. Onze eerste echte mooie combinatie van de dag werd omgezet in een doelpunt. De belangrijkste les die we hieruit konden trekken was het feit dat combinatievoetbal steeds een oplossing is om tot kansen te komen. Jammer dat we kort nadien terug in hetzelfde bedje ziek waren... opnieuw werden de spitsen niet bereikt en bijna elke controle die we deden liep mis. Westerlo kwam kort nadien dan ook verdiend op 1-1.Er was amper afgetrapt en we stonden alweer op voorsprong. De keeper van Westerlo werd het zicht belemmerd en er werd mooi afgewerkt. 1-2 dus met de rust en daar mocht vooral KSAV blij mee zijn.

Er werd bij de rust bijgestuurd en vooral de boodschap meegegeven om veel korter te dekken en Westerlo niet aan voetballen te laten toekomen. In de ganse eerste periode speelden we veel te ver van de man in balbezit waardoor Westerlo naar hartelust kon combineren. Deze raad werd opgevolgd door onze jongens en meid en in het derde kwart konden we de score aandikken tot 1-4. Westerlo deed nog steeds aardig mee en was voetballende de betere ploeg, maar er stond een ander KSAV op het terrein voor wat betreft mentaliteit en dit loonde. Westerlo kon nog milderen tot 2-4 in het derde kwart zodat we twee doelpunten bonus hadden met nog een kwartier te gaan. Er werd in dit laatste kwart een sterk verdedigend blok gezet waardoor we, op een paar hoekschoppen van Westerlo na, nooit nog echt in de problemen kwamen. Het moet trouwens gezegd dat de hoekschoppen van Westel prima getrapt werden en dat we verdedigend er vaak niet goed uit zagen op deze momenten. Iets om mee te nemen naar de trainingen van volgende week! We voetbalden de wedstrijd verder uit en creëerden zelf ook nog een aantal kansen om de scoren te verhogen.

Een 2-4 eindstand dus na een wedstrijd waarin we een hoog rendement toonden bij de afwerking, maar voetballend de mindere waren van Westerlo, vooral omdat we vaak te laat waren op de bal en onze controles de mist ingingen. We trainen al een gans seizoen op vooracties jongens, maar dit komt er op een wedstrijd vaak te weinig uit. Laat ons vooral gestaag verder groeien en ik ben er zeker van dat ook dit werkpunt op het eind van het seizoen afgevinkt kan worden!


Gepost op: 29 september 2018 om 12.33h

Aantal keren gelezen: 163


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2018-2019

Rangschikking 2e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 FC WEZEL SPORT 38
2 K. SAV ST. DIMPNA A 30
3 KFC ANTONIA A 29
4 KVV OG VORSELAAR 28
5 KSK WEELDE 25
6 WHITE STAR 24
6 K. VRIJH. HERSELT 24
8 K. BEVEL FC 23
9 K. RETIE SK 20
10 K. VLIMMEREN SP. 19
11 K. MERKSPLAS SK 17
12 VERBR. BALEN 16
13 KFC BEEKHOEK SP. 14
14 F.C. ARENDONK SPORT 14
14 MINDERHOUT VV 14
16 K. ZWAL. OLMEN 11

Rangschikking 4e PROV

Algemene rangschikking
Plaats Clubnaam Ptn
1 KVV RAUW SP. 39
2 VC POEDERLEE 37
3 K. BLAUWV. OEVEL 37
4 FC PUNT-LARUM 34
5 OLEN UNITED 32
6 KFC DE KEMPEN TL B 31
6 KSK HERENTALS 31
8 KSK OOSTHOVEN 29
9 KFC GROBBENDONK 24
10 KFC VERBR. ALBERTA 22
11 KFC EZAART SP. 20
12 KFC WECHELDERZANDE 17
13 VV MLK. LICHTAART 16
14 KFC HEIDEBL. PULDERBOS 15
15 K. SAV ST. DIMPNA B 12
16 FC ROSSELAAR HULSEN 8
17 K. HIH TURNHOUT 2