Tim Vanderauwera - Hans De Booser - Domingos - Jan Slaets - Tim Gilis - Kevin Wouters - Lars Luyckx - Dries Daems - Stijn Vanderveken - Lukas Vandecruys - Robin Lievens

3-1

3-2

4-2 Lukas Vandecruys ('90)

Verslag :

8' Terugspeelbal op de doelman van Pun/Larum , de vrije trap van Robin Lievens gaat keihard binnen 1-0.

14' Vrije trap Lars Luyckx , Dries Daems kan in een bos van spelers de bal laten afwijken 2-0.

20' Afstandschotje Van der Veken Sander gemakkelijk gepakt door Tim Vanderauwera.

22' Gele kaart Pieter De Roon

23' Knappe vrije trap Lars Luyckx , dito parade doelman De Meyer.

28' Eerste dreiging Punt/Larum , gelukkig lopen we geen schade op.

32' Herhaling van het tweede doelpunt , vrije trap Lars maar nu staat Jan Slaets op de juiste plaats 3-0.

40' Jef Nijsmans in de armen van doelman Vanderauwera.

41' Poging Lukas Vandecruys beland op de deklat.

Rust

Na de rust tapte Punt / Larum uit een ander vat en stak het meer dan een tandje bij.

Dieptepas van de bezoekers en met een mooie knal kan P/L de score milderen tot 3-1.

Jef Nijsmans beledigd de scheidsrechter en Jef kan met een rode kaart de kleedkamers gaan opzoeken.

Als iedereen denkt dat de wedstrijd gespeeld is vergissen ze zich , P/L komt meer en meer opzetten en KSAV moet achteruit.

Gelukkig missen ze de kansen of staat doelman Vanderauwera pal maar toch kunnen de bezoekers de 3-2 scoren.

Gele kaart Tom Jeurissen.

Na corner kan Lukas Vandecruys in de laatste minuut de eindstand 4-2 op het scorebord brfengen.

Tim Vanderauwera - Steven Cuyvers - Domingos - Hans De Booser - Kevin Wouters - Tim Gilis - Lars Luyckx - Dries Daems - Robin Lievens - Lukas Vandecruys - Stijn Vanderveken

Bank :  David Baert - Jan Slaets - Phillippe T'Seyen - Michiel Daems

Gele kaarten :

Steven Cuyvers 2 x (30' en 52')

Vervangingen :

52'  Stijn Vanderveken door Jan Slaets