1e PROV 21 september 2019

20.00u

KSAV A
Oppuurs

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

4e PROV 21 september 2019

18.00u

KSAV B
Zammel

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

U17Prov - Kasterlee 2-1 (verslag & foto's)

U17Prov - Kasterlee 2-1 (verslag & foto's)

Na puntenverlies in de heenronde, zijn we erop gebrand om nu de punten thuis te houden tegen Kasterlee. We weten dat we op onze hoede moeten zijn voor dit Kasterlee en tonen vanaf de eerste minuut wat onze intenties zijn.

 

We hebben het meeste balbezit en creëren enkele halve kansjes bij elkaar. De eerste gevaar van Kasterlee komt er na 10min. als hun vrije trap onderkant lat terug het veld in botst.

 

Even later kan de Kastelse middenvelder oprukken, maar zijn schot gaat naast. Aan de overkant is het Arnold die zijn verdediger afschut, maar zijn schot strand op de paal.

 

 

We drukken Kasterlee terug, een schot van Rune gaat net over, pogingen van Arnold, Arne en Jurelio raken maar niet tegen de touwen. Kasterlee geraakt niet onder de druk onderuit  en moet de ene na de andere hoekschop toestaand. Onze torens rukken mee naar voren, maar de kopballen van Martijn en Wout missen precisie.

 

Een knappe aanval over links bereikt Eurova, deze brengt de bal voor en Arne kopt de 1-0 op het scorebord. De Kastelse aanvallers zitten stevig in de greep van onze verdedigers zodat onze doelman Brent een rustige voormiddag kent.

 

 

 De tweede helft heeft hetzelfde spelbeeld, kansen voor Cederic, Arnold en Arne geven ons niet de geruststellende 2de treffer. Een aanval over rechts via Cederic en Milo komt bij Arne, die Willem vrij ziet staan en met een poeier vanop 20 meter de Kastelse doelman het nakijken geeft, 2-0. 

 

We moeten nu nog 22min. volmaken. Kasterlee moet nu komen om nog iets mee te nemen uit KSAV en zet alles op alles. We kunnen Kasterlee nu afmaken, maar Cederic komt een teenlengte te kort om binnen te duwen en het schot van Eurova word nog afgeweerd. 8min. voor tijd kan Kasterlee dan toch nog scoren met een lage schuiver, 2-1.

 

 

Kasterlee gaat nu voluit om nog een punt mee te nemen, maar onze verdedigers Arthur, Kobe ,Robin, Wout en Martijn zijn baas over de Kastelse aanvallers en geven niets meer weg.

 

 


Gepost op: 18 maart 2019 om 21.36h

Aantal keren gelezen: 422


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2019-2020

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 1e PROV


Rangschikking 4e PROV


Dames 4e PROV