1e PROV 21 september 2019

20.00u

KSAV A
Oppuurs

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

4e PROV 21 september 2019

18.00u

KSAV B
Zammel

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

Vorselaar - U17 Prov 2-4 (verslag & foto's )

Vorselaar - U17 Prov 2-4 (verslag & foto's )

Op deze woensdagavond spelen we een inhaal wedstrijd tegen Vorselaar.

We proberen al voetballend op het grote terrein tot kansen te komen, maar open doelkansen kunnen we in de aanvangsfase niet klaarspelen.

 

We hebben wel licht overwicht en spelen vooral op het helft van Vorselaar. Bij balverlies countert Vorselaar zeer snel met hun spitsen, zonder echt grote kansen af te dwingen. Tot de 15min. een counter over rechts wordt opgezet, wiens voorzet in 1 tijd in het dak van het doel word geknald, 1-0.

 

We worden hier koud gepakt, maar laten ons niet doen. Geen 3 min. later hangen de bordjes weer op gelijke hoogte. Als Cedric zich doorzet langs de flank en laag voorbrengt, stapt Willem over de bal waardoor de verdedigers op het verkeerde been staan en Arnold droog binnen knalt, 1-1.

 

Een doelpunt uit het boekje. Arnold krijgt vleugels en is nu onhoudbaar voor de Vorselaar defensie. Maar het 2de doelpunt blijft uit. Dan maar een knal vanop 20m van Wout, maar de doelman ranselt het schot uit de winkelhaak. Arne en Jurelio komen tot 2x toe een teenlengte te kort om af te ronden.

 

Dan komt de onvermijdelijke counter van Vorselaar weer te voorschijn. Deze omzeilt onze doelman Brent, en het staat 2-1. We geven niet op, maar krijgen wel een ferme dreun.

 

Op voorzet van Rune komt Wout tot een kop kans, maar wederom ranselt de Vorselaarse doelman met een schitterende reflex de bal uit zijn doelvlak. Deze toch kleine doelman staat groots te keepen en houdt zijn team overeind. Zo gaan we met een 2-1 achterstand rusten.

 

 

Bij aanvang van de tweede helft is de eerste doelkans voor Vorselaar, maar Brent brengt redding met de voet. Geen 2min. later moet hij alles uit de kast halen om een schot uit de benedenhoek te halen. Beide doelmannen spelen zich in de kijker, maar wederom is het Brent die met een wereldredding een afstandsschot over de lat tikt. Brent houdt ons nu in de wedstrijd, en we gaan de laatste 20min. in. We mogen hier geen punten laten liggen en kiezen voor een eindoffensief. Willem word een rijtje hoger geplaatst, en als deze de bal doorkopt naar de inlopende Arnold staat het 2-2.

 

 

We willen nu meer en gaan voor de overwinning. De Vorselaar defensie krijgt het moeilijk en gebruikt alle middelen om ons te stuiten. De aanvallers van Vorselaar zitten stevig in de greep van Piet, Martijn en Cedric en kunnen niet meer voor gevaar zorgen.

 

Rune is nu heer en meester op het middenveld, en ziet zijn harde werk beloond met een doelpunt,3-2. Vreugde alom, wat een wedstrijd. We moeten nog 4min. volmaken. We drukken door en als Willem in de 16 word neergeduwd gaat de bal op de stip. Wout zet zich achter de bal en trapt de 2-4  tegen de netten.

 

Een wedstrijd knappe overwinning voor onze scholieren, die hiermee aan de leiding van het klassement komen.

 

 

 

 

 

 

 


Gepost op: 24 maart 2019 om 8.44h

Aantal keren gelezen: 504


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2019-2020

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 1e PROV


Rangschikking 4e PROV


Dames 4e PROV