1e PROV 21 september 2019

20.00u

KSAV A
Oppuurs

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

4e PROV 21 september 2019

18.00u

KSAV B
Zammel

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

U17 Prov - Vorselaar 7-1 (verslag & foto's)

U17 Prov - Vorselaar 7-1 (verslag & foto's)

Het beloofd vandaag een spannende wedstrijd te worden tegen Vorselaar, want de heenwedstrijd ligt nog fris in het geheugen. Daar konden we pas in het laatste kwart het verschil maken.

 

 

Vandaag zitten we meteen goed in de wedstrijd, en na 2min staat het al 1-0 als Eurova een voorzet van Arnold binnen trapt. We geven de tegenstrever niet de kans om te counteren en controleren de wedstrijd.

 

 

Rustig gaan we op zoek naar een tweede treffer. Als Cedric zich doorzet staat wederom Eurova op de juiste plaats om binnen te tikken, 2-0. We zijn net geen 15min. bezig. Het eerste gevaarlijk schot van Vorselaar komt er na 22min., maar Brent tikt de bal vanonder zijn doelhout.

 

 

Aan de overzijde ziet Willem dat de doelman iets te ver uit  zen doel staat, en met een heerlijke lob maakt hij er 3-0 van. Met deze cijfers kunnen we gaan rusten.

We vatten de tweede helft meteen aan zoals we gestart waren. We bouwen rustig op en zoeken de opening. Toch kan Vorselaar profiteren van een misverstand tussen Brent en Robin, en het staat 3-1.

 

 

Vorselaar put hier moed uit en drukt wat feller door. Het is maar van korte duur, want als Jurelio zijn snelheid gebruikt komt hij alleen voor de Vorselaar doelman. Hij behoud hier het overzicht en bediend de inlopende Willem die maar in te leggen heeft, 4-1.

 

 

We drukken nu door en geen 2min. later staat het 5-1. Voorbereidend werk van Milo word met een hard schot onderkant lat door Arnold afgerond. We hebben nog 15min. te spelen als Wout aanlegt en de 6-1 tegen de touwen knalt. Net voor affluiten staat de eindscore op het bord, als Arnold met een staalharde vrije trap de netten bol trapt, 7-1.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooie opsteker voor de komst van ASV Geel volgend weekend.


Gepost op: 4 april 2019 om 10.38h

Aantal keren gelezen: 287


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2019-2020

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 1e PROV


Rangschikking 4e PROV


Dames 4e PROV