1e PROV 21 september 2019

20.00u

KSAV A
Oppuurs

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

4e PROV 21 september 2019

18.00u

KSAV B
Zammel

wedstrijdbal: competitie !!!!!!

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Oudere verslagen van dit team

U17Prov - Asv 5-3 (verslag & foto's)

U17Prov - Asv 5-3 (verslag & foto's)

Vandaag staat voor de zoveelste keer de stadsderby tegen ASV Geel op het programma.

 

Het eerste doelgevaar komt van KSAV. Een verre uittrap van Brent wordt verkeerd ingeschat door de ASV verdediger en Eurova verschijnt alleen voor de Geelse doelman, maar besluit te zwak.

 

 

Geel is meteen gewaarschuwd en zet onmiddellijk een tandje bij. Zij zijn nu de betere ploeg, winnen duels en zijn veel gretiger. Het is dan ook niet onverwacht dat we op 0-1 achterstand komen. We worden volledig uit verband gespeeld en de Geelse aanvaller vergeet ons op een dubbele achterstand te zetten.

 

Hoog tijd om nieuwe krachten in de strijd te gooien. We komen stillaan in de wedstrijd en dwingen enkele kansjes af. Wanneer Cédric zich door de Geelse verdediging slingert kan hij Willem bedienen, die de 1-1 binnentrapt.

 

 

Geen minuut later haalt Rune uit vanop 25m maar de Geelse doelman zweeft de bal uit zijn doel. We drukken nu door. Een knappe actie van Arnold over de linkerflank die Jurelio voor doel vindt en het staat 2-1.

 

 

De tweede helft starten we snediger en na 6min. lanceert Eurova de doorgebroken Yorgo die de 3-1 binnentrapt. Geel geeft zich niet gewonnen en hun afstandsschot sterft op de lat. Er zijn nu kansen aan beide kanten maar telkens weten de doelmannen hier raad mee.

 

 

Toch lukt het bij Geel nog om een aansluitingstreffer te scoren. Dit wanneer Cédric te kort terug speelt naar onze doelman Brent,3-2. Geel gaat nu op zoek naar de gelijkmaker en onze doelman Brent wordt onder vuur genomen  maar geeft geen krimp.

 

 

Als we een vrije trap vanop 40m krijgen grijpt Martijn zijn kans. De bal gaat netjes onder de deklat binnen en we staan weer op een veiligere voorsprong,4-2. Lang kunnen we hiervan niet genieten  want een aarzeling in de verdediging wordt meteen afgestraft, 4-3.

 

 

Het is een aangename wedstrijd om naar te kijken en Geel wil nog voor de gelijkmaker gaan maar als Wout even later een hoekschop binnen werkt staat het 5-3. Dit is de genadestoot voor Geel en we kunnen de wedstrijd rustig uitspelen.

 

 

Met deze overwinning verstevigen we onze leiderspositie, en kijken we uit naar de volgende wedstrijd in Nijlen.

 

 

 


Gepost op: 11 april 2019 om 21.59h

Aantal keren gelezen: 456


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2019-2020

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 1e PROV


Rangschikking 4e PROV


Dames 4e PROV