4e PROV 24 maart 2024

KSAV B - Heultje

KSAV haalt negen op negen na winst tegen VV Laakdal

In een rommelige eerst helft waren er weinig hoogtepunten te beleven.

Guy Peeters voor K.S.A.V.  en Ooms voor de bezoekers haalden wel uit maar konden de doelmannen niet verontrusten.

Op het kwartier kwam Laakdal verrassend op voorsprong, na een vrijschop mocht bezoeker Ooms al te gemakkelijk binnen koppen.

St. Dimpna ging meteen wat feller aanvallen maar overhaasting en slordige passes zorgden ervoor dat de  Laakdalse verdedigings muur weinig kansen weggaf.

Tom Jeurissen en Lars Luyckx  probeerden het van ver, de kopbal van Guy Peeters miste de goede richting zodat we rusten met een 0 – 1 achterstand.

K.S.A.V. begon furieus aan de tweede helft, amper een kwartier ver was de achterstand omgebogen naar een riante 4 – 1 voorsprong.

Het was Kobe Mertens die een hoekschop beheerst afrondde en daarmee het vuur aan de lont stak.

St. Dimpna drukte nu door en 4 min. later werd Steven Cuyvers foutief gestuit en zette Guy peeters de daaropvolgende strafschop vlekkeloos om.

K.S.A.V. was nu helemaal gelanceerd en nogmaals Guy Peeters en Tom Jeurissen vergroten de kloof naar een veilige 4-1 voorsprong.

Daarna liet St. Dimpna de teugels wat losser, de bal werd zorgvuldig rond gespeeld, zonder verder aan te dringen.

Laakdal probeerde nog wel iets te forceren maar verder dan een doelpunt van Gielis in de slotminuut kwamen ze niet.

Na een povere eerste, volgde een goede tweede helft waardoor St. Dimpna al bij al verdiend de puntjes thuis hield.

Volgende zondag gaan we op bezoek in Zwaneven.

Opstelling:
                    Tim Van der Auwera , Kevin Wouters , Steven Cuyvers, Lars Luyckx
                    Dries Daems , Lukas Vandecruys , Jan Slaets , Kobe Mertens , Tom
                    Jeurissen , Hans De Booser , Guy Peeters .

Vervangingen:
                    75ste  Tom Jeurissen door Jord Sterckx
                    80ste  Lukas Vandecruys door Pieter Vennekens
                    85ste  Jan Slaets door Michiel Dams

Doelpunten:
                    14min.  Werner Ooms  0 – 1
                    50min.  Kobe Mertens  1 – 1
                    54min.  Guy Peeters (pen)  2 – 1
                    58min.  Guy Peeters 3 – 1
                    66min.  Tom Jeurissen  4 – 1
                    87min.  Jonas Gielis  4 – 2

Gepost op: 10 november 2014 om 13.10h