KSAV B - Heultje

VIDEO : KSAV A naar de derde ronde van de beker van België

Bekijk de hoogtepunten en doelpunten door op onderstaande link te klikken :

/userfiles/files/KSAV - K Kontich FC 5-9-2020 beker 2de ronde.mp4

Voor het eerst in het bestaan van KSAV plaatst het zich voor de derde ronde van de Crocky Cup (beker van België).

Na een geweldig spektakelstuk , met 4-3 winst tegen eerste provincialer Kontich zorgde KSAV voor een stunt.

Nochtans startte KSAV dramatisch, in de eerste minuut straffen de bezoekers een flater in de defensie af en scoorde Alexander Bell de 0-1.

Enkele minuten later Kreydt op de deklat en in de rebound knalde De Cock de 0-2 binnen.

Vele toeschouwers vermoeden dat de wedstrijd na vijf minuten reeds over en uit was.

De bezoekers lieten de derde treffer liggen en KSAV trainer Raf Raaijmaekers greep na 20 minuten voetballen in en herschikte zijn pionnen.

Het tempo van onze thuisploeg ging de hoogte in en op het halfuur prikte Adi Kamara de aansluitingstreffer 1-2 binnen.

Vijf minuten later stonden de bordjes in evenwicht als Senne Dierckx de 2-2 tegen de netten trapt.

Na een vinnige en spectaculaire eerste helft gaan we met een 2-2 op de koffie.

Met enkele frisse krachten (Van Tillo i.p.v. van Wellens en Loenders  i.p.v. Dreesen) gaan we volop voor de winst.

Floriaan Maes zorgt voor constante dreiging op de flank en KSAV neemt de wedstrijd in handen.

De moegestreden Siebe Leysen mag gaan rusten en Louis Marien komt in zijn plaats.

Op het uur komt de thuisploeg voor de eerste keer op voorsprong als Adi Kamara iedereen te snel af is 3-2.

De bezoekers uit Kontich laten zich niet doen en een kwartier voor het einde brengt Van Esser de 3-3 op het scorebord.

Net als vorige week in de eerste ronde tegen Punt/Larum denken de supporters als aan een penalty sessie.

Niets minder waar want Kerim Hangisi brengt na mooi samenspel met Kevin Mertens en Floriaan Maes KSAV op voorsprong 4-3.

Kontich drukt door maar het is KSAV dat nog enkele malen gevaarlijk tegen prikt via Kerim Hangisi en Senne Dierckx.

Met een onverwachte terugkeer na een 0-2 achterstand beloond KSAV zich met verdiende overwinning met een plaatsing voor de derde ronde in de beker van België.

De volgende ronde nemen we het zondag 13 september om 16u00 thuis op tegen Rupel Boom uit eerste amateurklasse (in de reeks van Dessel en Thes Sport).

In het Coronatijdperk heeft de beker van België voorrang op de competitie.

Dit heeft als gevolg dat de eerste competitie wedstrijd tegen SK Loenhout nu woensdag 9 september om 20u00 plaats vind (i.p.v. van zaterdag 12 september).

Gepost op: 5 september 2020 om 21.50h