4e PROV 21 april 2024

Zammel - KSAV B

KSAV A sluit de bekercampagne af met 3-1 winst tegen Ranst

De thuisploeg begint het best aan de wedstrijd met enkele kleine kansen.

Toch loopt het op een counter en is de bezoekende spits Yilmaz Kadir iedereen te snel af en 0-1.

Enkele minuten lager legt scheidsrechter Wim van Dijck na handspel op de stip , deze kans laat Kevin Janssens niet liggen 1-1.

De laatste tien minuten moet thuisdoelman Thijs Engelen vol aan de bak en ranselt een vrije trap mooi uit de winkelhaak.

Tijdens de rust komt Kieran Daems in de plaats van Kevin Janssens.

Wederom start KSAV het best en trekt ten aanval met kansjes voor Kieran Daems, Niels van Tillo  en Kobe Stokmans.

Op het uur is Stijn van Gemert iedereen te snel af en zijn voorzet komt in de voeten van Kieran Daems die gemakkelijk binnen duwt 2-1.

Dan ontsnappen we enkele malen aan de gelijkmaker maar doelman Thijs Engelen staat goed te keepen.

KSAV kan nog éénmaal tegen prikken, een actie Stijn van Gemert naar Kieran Daems die in laatste instantie Nico Hoes kan bedienen die deze kans niet onbenut laat 3-1.

Lastige maar verdiende overwinning waardoor we met een 7 op 12 op een achtste plaats (de eerste vier gaan door naar de kwartfinales) eindigen.

Volgend week begint de competitie op zondag 4 september om 15u00 met een verplaatsing naar de buren van Punt/Larum.

Gepost op: 28 augustus 2022 om 20.31h