KSAV B - Houtvenne B

KSAV A 3-0 Wuustwezel

De eerste driepunter van het seizoen is een feit.

Met enkele wijzigingen in het basiselftal startte trainer Rudi Hoes aan de partij tegen Wuustwezel.

Niels Bodard, Kieran Daems en Wout Jacobs komen aan de aftrap en nemen de plaats  in van Siebe Leysen (werk), Stijn Van Gemert en Niels van Tillo (enkel).

De thuisploeg startte vinnig en was het meest in balbezit.

De bezoekende doelman Kersmakers stond goed te keepen maar na een halfuur stond hij machteloos tegen de elfmeter van Kevin Janssens na een duwfout floot scheidsrechter Hoefkens terecht penalty 1-0.

KSAV dwong nog voldoende kansen af voor de pauze om de voorsprong te verdubbelen maar het doelhout en de bezoekende doelman verhinderde dit.

Met het kleinste verschil gaan we richting kleedkamer om hopelijk met dezelfde drive de tweede helft aan te vatten.

Wuustwezel knokte zich het eerste kwartier in de wedstrijd en KSAV bleef overeind omdat doelman Glenn Baeten attent stond te keepen.

Daarna was de thuisploeg terug heer en meester maar vergaten we via Wout Jacobs en Kieran Daems de voorsprong uit te breiden.

Stijn van Gemert komt de hardwerkende Kieran Daems vervangen.

Een minuut later komt dan het bevrijdende doelpunt, Kevin Janssens schildert de bal netjes op het hoofd van Kobe Stokmans en de 2-0 staat op het scorebord.

Er zijn nog voldoende kansen via Kevin Janssens en Nico Hoes op de derde treffer tot Wout Jacobs oog in oog komt met de bezoekende doelman en beheerst de 3-0 tegen de netten trapt.

Ook Ward Gielis komt nog in de ploeg i.p.v. Kevin Janssens.

Meer dan verdiende zegen voor zwart/wit dat volgende week naar Lille United B trekt dat het afgelopen weekend met 0-5 won in VC Herentals.

We verwachten zondag 18 september een moeilijke wedstrijd tegen een goede en ervaren tegenstrever Lille United B. Deze wedstrijd gaat wel door op de terreinen van Gierle.

Supporters op post!

De B-ploeg verloor met 5-0 tegen Tongerlo na drie penaltydoelpunten tegen.

Nu vrijdag 16 september om 20u00 staat de Geelse derby KSAV B tegen Zammel op het programma in het Sultanstadion.

Zammel dat startte met een perfecte zes op zes en scoorde 13 doelpunten in twee wedstrijden.

Gepost op: 11 september 2022 om 19.39h

Aantal keren gelezen: 10583