4e PROV 21 april 2024

Zammel - KSAV B

KSAV A 3-1 Olmen (video)

Bekijk de hoogtepunten van de wedstrijd op beelden op de onderstaande video.

Na drie opeenvolgende overwinning zouden we graag tegen ons zwarte beest Olmen wederom de drie punten thuis houden.

Dit zal moeten gebeuren zonder de gekwetste kapitein Lars Gielis, Jorne Leysen en Tuur Van Doren en de zieke Wouter Vosters.

KSAV zag al na enkele minuten trainer Rudi Hoes achter de reclameborden verdwijnen na een rode kaart.

De duels waren merendeels in het voordeel van het Olmse team .

Het eerste gevaar kwam dan ook van de bezoekers, een één-tweetje en Nait Chrif trapte beheerst binnen 0-1 na zes minuten.

KSAV neemt de wedstrijd in handen met een afstandsschot van Nico Hoes als eerste wapenfeit.

Op het kwartier rukt Wout Jacobs op en die trapt van een 25 meter de bal onhoudbaar binnen 1-1.

Op de 28’ toch even schrikken als er wat te afwachtend verdedigd wordt en Glenn Baeten redding moet brengen.

Meteen is het Nico Hoes die gevaarlijk tegen prikt.

De wedstrijd blijft over en weer golven, maar de stand veranderd niet meer voor de rust .

Het eerste gevaar in de tweede helft is ditmaal voor Olmen dat vinnig aan de tweede helft begint.

Op de 67ste minuut gaat de bezoekende doelman in de fout en kan Nico Hoes hey foutje afstraffen en de 2-1 op het bord brengen.

Niels Van Tillo komt in de plaats van Sander Bosmans (’70).

Diezelfde Niels van Tillo kan de bal op de doellijn ontzetten want de bezoekers laten zich niet onbetuigd en drukken door.

Stijn van Gemert komt de moegestreden Wout Jacobs vervangen (72).

Ook younster Brent Biesemans komt spits Kieran Daems aflossen (’83).

In het slot van de wedstrijd kan Stijn van Gemert de bal blokken van doelman Neuts,, Stijn blijft rustig en legt de bal panklaar voor Brent Biesemans die de bal knap binnentrapt 3-1.

De vierde opeenvolgende overwinning is een feit.

Geen gemakkelijke wedstrijd tegen een goed spelend Olmen, dit in een faire derby waar de bezoekers iets meer verdiende dan de 3-1 nederlaag.

Zondag 9 oktober om 15u00 gaan we op bezoek naar Kalmthout.

Gepost op: 30 september 2022 om 19.48h