Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 2-1 Poppel

Ondanks de krappe cijfers behaalde St.-Dymphna een over verdiende overwinning.

Nochtans begon de match niet al te best voor K. S.A.V. , de bezoekers waren nog niet aan het St.-Dymphna doel geweest wanneer een afgeweken vrijschop net buiten het strafschopgebied binnen caprioleerde.

St.-Dymphna reageerde meteen, er volgden tal van goede aanvallen met mooie doelkansen maar Najim Amezian , Guy Peeters , Sepp De Roover en Michiel Slaets kregen de bal maar niet tegen de netten.

Het was wachten tot vijf minuten voor rusten wanneer na een zoveelste vlotte aanval Sepp De Roover de vrijstaande Guy Peeters bediende die de bal beheerst binnen knalde.

Eigenlijk had St.-Dymphna alsnog met voorsprong de rust moeten ingaan, Guy Peeters kende pech met een bal op de paal , en in de slotminuut miste Najim Amezian voor open doel.

Eigenlijk had de match halfweg al beslist moeten zijn maar er werd gerust met een 1-1 stand op het scorebord.

In de tweede begon K. S.A.V. met nog meer druk naar voren, maar een uitstekende Poppel doelman Van Seeters wilde zich niet gewonnen geven.

Zo pakte hij een puike kopbal van Guy Peeters en een harde knal van Michiel Slaets.

Op het uur scoorde K. S.A.V. het verlossende tweede doelpunt, een strakke voorzet van Sepp De Roover belandde via Lars Luyckx en de Poppel doelman bij Michiel Slaets die de bal onhoudbaar binnen kopte.

De bezoekers moesten nu hun verdedigende stelling wel verlaten maar wat ze ook probeerden, een doelkans kregen ze niet bij elkaar gevoetbald.

St.-Dymphna kreeg nog tal van gelegenheden om de kloof te verbreden, de derde treffer hing meermaals in de lucht maar wilde maar niet vallen.

Een knappe prestatie van K. S.A.V. St.-Dymphna dat meer dan verdiend de drie punten thuishield en met 13 op 15 een geslaagde seizoens start kent.

Volgende zondag maakt K. S.A.V. de verplaatsing naar Verbr. Arendonk.