KSAV B 1-3 Houtvenne B

Alberta 1-3 KSAV B (verslag & foto's)

Een erg knappe start van de competitie voor het B-elftal dat een verdiende zege boekte in deze Geelse derby.

Alberta startte met drie ex-KSAV spelers Dieter Vandeweyer, Michiel Van Eyndhoven en Charles Vandecruys.

KSAV begon goed aan de wedstrijd en na 20 minuten kon Louis Marien knap afwerpen en 0-1.

De St.Dimpna boys wilden met een dubbele voorsprong gaan rusten en Edje Veeckmans beloonde zich zelf met een knappe eerste helft en scoorde de 0-2 voorsprong.

De thuisploeg begon in de tweede helft met drie spitsen waar KSAV even naar adem moet happen.

Een kwartier voor het einde scoorde kapitein Kevin Kerckhofs voor de thuisploeg de aansluitingstreffer 1-2.

KSAV bracht drie frisse krachten in en Yani Thoelen scoorde vijf minuten voor tijd de 1-3 en zorgt voor de eerste overwinning van het seizoen.

Knappe prestatie van KSAV in deze Geelse derby.

Gepost op: 13 september 2020 om 22.10h