Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant nr.4

 

K.S.A.V.  herpakt  zich,

 

                          Na de recente nul op zes konden er best wat punten geoogst worden in Tongerlo. Bij verlies  was  K.S.A.V.  naar de rechter kolom in de rangschikking gezakt en kondigde er zich verder een vrij kleurloos vervolg van het seizoen aan. Dan moest alle aandacht naar het behalen van een periodetitel gaan, om de begeerde eindrondeplaats te behalen. Maar regelmaat ... het is zeker niet de sterkste kant van K.S.A.V. .       Was het de trainerswissel .........  ?????

      

          Feit is dat onze zwart – witten erg gretig van start gingen, met vlotte combinaties werden er enkele mooie kansen afgedwongen.   Nochtans was het de jonge thuisploeg die het eerst scoorde via een terecht afgedwongen strafschop.  Maar nog voor rusten zette  “ St. – Dimpna “  de scheve situatie recht met drie prachtige doelpunten.

 

      Ook in de tweede speelhelft bleef K.S.A.V.  het spelbeeld bepalen en nog voor het uur lag de match in een definitieve plooi. Alleen de (ook al terechte) uitsluiting van Steven Cuyvers bleek nog even roet in het eten te gooien.  Maar de moedige doch  “ onmondige “ thuisploeg kon uit verschillende kansen slechts één

keer scoren. Vijf minuten voor affluiten zette  K.S.A.V.  “ de kers op de taart “ met een zesde doelpunt en meteen was de match gespeeld en gingen de drie punten verdiend mee naar ’t Laar.

 

        Doordat de kopploegen allen punten lieten, de eerste zes ploegen speelden gelijk, deed K.S.A.V. een prima zaak in het klassement. Beekhoek koploper en periodewinnaar heeft nog vier punten voorsprong op K.S.A.V. dat opnieuw in de top – vijf staat.  De zware november maand doorkomen zonder al teveel averij, dat is de volgende opdracht voor  St. - Dimpna.  Beginnend vandaag tegen “ stadsgenoot  Zammel “,  voor zowel onze “ zwart – witten “ als de “ groen – witten “ is een overwinning welkom !!!!             

        

   


Gepost op: 4 november 2010 om 22.06h

Aantal keren gelezen: 3205

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV