Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:


Tornooi White Star U17Prov

Tornooi White Star U17Prov

Vandaag speelden we een tornooike op White Star Schorvoort met als tegenstanders White Star, Gierle, Vorselaar, Balen en Vlimmeren.

 

1: SAV - Vorselaar   1 - 0.

We hadden de volle twintig minuten de bovenhand en kregen ook kansen via Thijs, Charles, Tibeau en Tom. Na de zoveelste corner kreeg Wout de bal dan toch met wat meeval tegen de sprei. Hiermee is dan alles gezegd. Oh ja, Wouter keek een beetje verveeld toe vanuit zijn carré.

2: SAV - White Star   0 - 0

Tegen deze stug verdedigende ploeg bleven we steken op kansjes of schoten van Toon, Tibeau en Charles. Wouter moest slechts een doelpoging plukken en hield weer zijn netten en kledij schoon.

 

3: SAV - Vlimmeren   7 - 0

Bij deze partij leek de tegenstrever al zijn beste pijlen reeds te hebben verschoten. Tibeau trap de 1ste binnen na solowerk door het midden. Jord tekend voor de tweede met een schot na afvallende bal bij corner . Lander kan de 3de binnenduwen nadat de keeper een schot van Jolan moet lossen. Charles wurmt zich tussen 2 man door naar de 4de en controleert daarna mooi met de borst en trapt dan de 5-0 op het bord. Lander kan de zesde aan de tweede paal inleggen na voorbereidend werk van Tom en ten slotte kegelt Charles nummer 7 in de pin. Wouter stond en keek ernaar, geen enkel vlekje kon zijn uitrusting besmeuren.

 

4: SAV - Balen   0 - 0

 

Dit Balen was met 2 - 1 verloren tegen onze vorige tegenstander maar voetbal blijft voetbal. We bleven steken bij een paar pogingen van Jolan, Shadi en Lander maar te weinig om de overwinning binnen te halen. Wouter moest weer geen enkele keer plat, dank u verdediging.

 

5: SAV - Gierle   4 - 0

Voor deze ploeg had het tornooi al lang genoeg geduurd en het werd enkelrichtings verkeer.

Tom scoorde de 1ste na twijfeling in de verdediging. Een droge knal van Jord en 2 - 0. Mooie aanval met Charles en Tom en Lander die binnenkopt, 3 - 0. Jolan pikt ook nog zijn goaltje mee. Wouter kan meteen zijn shirt en short opplooien om in de tas te steken want er zit geen spatje op. Oh ja er hangt wel zijn lijfgeur in.... toch maar laten wassen dan, hahaha.

 

12 goals voor en geen enkele tegen, het oogt leuk maar in het aanvallend compartiment moet het nog flink verbeteren. Het oogde meestal allemaal moeizaam. Teveel lopen met de bal, weinig coaching, spelers die nog onder hun niveau zitten en de wetenschap dat voetbal ook tussen de oren zit. Komaan gasten, nog 1.5 week keihard werken zodat we er staan om de kompetitie aan te vatten. 


Gepost op: 25 augustus 2013 om 20.45h

Aantal keren gelezen: 755


Deel dit verslag:

Reacties op dit verslag

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Verslagen van seizoen 2023-2024

  • Er zijn nog geen verslagen geschreven van dit team.

Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV