We zijn nog opzoek naar een trainer voor onze reserven!

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:

U8A 3 - Retie A 4

Deze week waren we weer voltallig en mocht Fons (eindelijk voor hem) in doel.  De start van Retie was beter en resulteerde dan ook in 2 doelpunten voor halfweg de eerste helft. Thijs was de enigste van SAV die in die periode een mooie kans had. Gelukkig was er daarna Emiel die met 2 doelpunten ons terug in de wedstrijd bracht.  Achteraan hield Fons ons recht, want Retie had nog enkele goede kansen en scoorde daaruit nog 2 doelpunten voor rust.

Ruststand 2-4.

Na de rust kwam SAV scherper uit de kleedkamer en was de match veel evenwichtiger. Naar het goede voorbeeld van Ne-Yo begon uiteindelijk iedereen meer duels te winnen en kregen we stilaan vat op de wedstrijd. Fons liet niets meer binnen in doel en Robin stond zeer sterk te verdedigen. Mede daardoor kon Mathijs met links de aansluitingstreffer scoren op aangeven van Kobe. 3-4 met nog ruim 5 minuten te gaan!

De slotfase bracht dan eindelijk het spektakel en de spanning die we in het begin wat misten.  Kans na kans waren er aan beide kanten.  De inzet van beide ploegen was schitterend om te zien. Uiteindelijk had Fons nog een schitterende reflex in huis en aan de overkant kwam Robbe net voor affluiten iets te kort om de verdiende gelijkmaker binnen te trappen.

We zijn dan wel verloren, maar het was een leuke wedstrijd met naar het einde toe een sterk SAV.

Ook een dikke pluim voor de tegenstander, want eindelijk hadden we eens een tegenstander die net als ons terugvalt op eigen helft bij balbezit van de andere keeper.  Een terugmatch dus om nu al naar uit te kijken.

Gepost op: 20 oktober 2013 om 13.20h