We zijn nog opzoek naar een trainer voor onze reserven!

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:

KFC Mol A 4 - U8A 2

Deze verschoven competitiewedstrijd begon goed voor SAV. Zonder veel kansen te hebben, waren we toch baas in de beginfase. Robbe was in deze beginfase dan ook werkloos in doel. Uit het niets scoorde de tegenpartij dan ook een schitterend doelpunt vanop 15m net onder de lat. Het sein voor SAV om ten aanval te trekken. Mede door de regenval was het niet makkelijk spelen. Toch scoorde Fons de gelijkmaker na een hoekschop. Even later stonden we zelfs voor via een doelpunt van Robin. Ondertussen kwamen er ook kansen voor Mol, maar Robbe hield knap stand.  Toch gingen we rusten met een 2-2 gelijke stand na een laat doelpunt.

In de tweede helft ging het moeizaam. Het was vooral hard werken voor onze jongens zonder uitgespeelde kansen. Toch waren er mogelijkheden voor Emiel, Mathijs en Thijs. Robbe keepte schitterend op de enkele aanvallen van Mol. Het leek er lang op dat de ruststand ook de eindstand zou worden. Tot in de 20ste minuut van de tweede helft Mol toch op 3-2 kwam. Even later werd het zelfs nog 4-2 en was onze eerste nederlaag een feit in deze moeilijke wedstrijd.

Gepost op: 19 september 2013 om 21.05h