Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:

Schol Prov 7 - Verbr. Arendonk 0

Ploeg: Wouter, joren, Wout, Jord, Tibeau, Shadi, Matthias, Thijs, Toon, Lander, Charles, Jolan en Alexander.

4'     Lander is eerst bij een diepe bal maar de ver uitgekomen keeper blokt goed af, bal komt wel voor voeten van Matthias die van ver probeert in het lege doel te trappen maar bal gaat naast.

5'     Toon met een open schietkans op rechts maar een verdediger blokt net op tijd af in corner. Deze wordt door Thijs over gekopt.

11'   Charles krijgt de bal en gaat ermee naar binnen, hij speelt in op de buitenom gaande Matthias die nu in een kansrijke situatie komt maar zijn schot gaat recht op de doelman.

12'   Een verre uittrap van Wouter gaat over de bezoekende defensie en Charles is als eerste aan de bal, zijn poging wordt echter geweerd waardoor Lander gevaarlijk kan worden maar de bezoekende goalie is eerst op de bal, weg kans.

14'   Charles met een mooie aktie vanaf de linkse kant en een ideale voorzet tot bij Toon die al schuivend binnen tikt, 1 - 0.

16'   Thijs dolt met zijn bewaker op rechts, gooit de bal naar de 2de paal waar Matthias binnen duwt, 2 - 0.

22'   Stevig schot van Jord wordt eerst nog geweerd door de doelman maar in de herneming tikt Wout binnen, 3 - 0.

28'   Mooie aanval over rechts met Alexander en Toon in de hoofdrol, Toon met de goede bal achteruit op Lander maar die kraakt zijn schot.

32'   Lander in duel op weg naar doel, kapt 2 mee gevolgde verdedigers uit en trapt maar in de handen van de doelman.

35'   Charles haalt nog eens de achterlijn, speelt achteruit op Jord  die deze kans  mist maar de bal komt nog bij Thijs wiens poging door de keeper uit zijn doelvak wordt geslagen.

39'   Vrijschop komt bij Matthias terecht en hij legt de bal netjes in het mandje, 4 - 0.

40'   Charles loopt zijn flank af en past perfect op Jord die met een schuiver naar de tweede paal de ruststand vastlegd, 5 - 0.

Prima eerste helft van de onzen tegen een goed meevoetballend Arendonk, alleen in de zone van de waarheid komt onze tegenstander te kort. Wouter moest amper ingrijpen.

46'   Voorzet wordt door Jolan in één tijd getrapt maar op de keeper.

12'   Wouter duwt een gevaarlijk schot weg vanonder zijn lat, gevaarlijkste aktie van Arendonk tot dusver.

16'   Charles met een goede doorsteekpas naar Lander en deze rond mooi af, 6 - 0.

17'   Jolan met een pas op Thijs, Thijs met een goede trap vanop rechts en de doelman slaat de bal in hoekschop.

23'   Charles nog eens op links weg en een goede trap maar de keeper staat goed in de weg.

26'   Charles met een stevig schot op de lat.

28'   Mooie combinatie van de onzen met Alexander die zijn kans kan gaan maar zijn schot mist precisie, mooie aktie.

29'   Shadi trapt beheerst een afvallende bal in het beneden hoekje, 7 - 0.

We waren heer en meester vandaag tegen een moedige maar onmondige tegenstrever.

15 op 15 zijn mooie cijfers maar besluiten doe ik met dit citaat van de trainer. Zoveelste meer je wint,  zoveelste dichter komt de eerste nederlaag!!!!!

We zijn op de goede weg mannen, en daarmee bedoel ik de kwaliteit van ons voetbal.....

Gepost op: 22 september 2013 om 15.02h