KSAV B - Houtvenne B

Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:

KSK Oosthoven C 7 - U8A 8

Vandaag onze eerste uitwedstrijd van het seizoen in KSK Oosthoven op een ronduit schitterende grasmat. Tegen een sterke tegenstander kenden we een moeizame start. Oosthoven was beter in de beginfase en dit vertaalde zich dan ook in een logische 1-0.

De eerste kans van SAV was wel meteen raak dankzij een doelpunt van Emiel. Dit doelpunt was ook een kantelpunt, want vanaf dan was de wedstrijd in evenwicht en ging het spel goed op en af. Weer Emiel scoorde de 1-2, maar lang duurde de voorsprong niet.  Snel werd het 2-2, maar Mathijs bracht SAV na een mooie actie met links weer op voorsprong. Ook Ne-Yo scoorde nog voor de rust zodat we uiteindelijk gingen rusten met een mooie 3-4 voorsprong;

De tweede helft vertoonde hetzelfde gelijkopgaande spelbeeld dan de eerste helft. Emiel bracht ons snel op een 3-5 voorsprong, maar de tegenstander liet niet begaan en kwam terug tot 5-5. Mathijs bracht vanuit een scherpe hoek SAV voor de zoveelste keer op voorsprong. Maar de sterke tegenstander kwam weer terug in de match. Kobe had in doel meer dan zijn werk en haalde knap enkele ballen uit zijn doel. Naar het einde toe waren er nog kansen voor Robin en Mathijs. Uiteindelijk brak Robbe en Emiel de ban door voor een 6-8 voorsprong te zorgen. Het werd nog spannend, want Oosthoven maakte 5 minuten voor tijd weer de aansluitingstreffer. Mede dankzij sterk verdedigen van Fons bleven we op voorsprong. Uiteindelijk had Kobe nog een schitterende redding in huis net voor het fluitsignaal.

Tweede overwinning op rij tegen een sterke tegenstander.  Doe zo voort jongens !!!

Gepost op: 14 september 2013 om 14.42h