Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:

Reserven B 1 - Oud-Turnhout 5

Na een weekje vrijaf, hadden we vorig weekend de gelegenheid om de drie punten thuis te houden tegen Oud-Turnhout. Zoals dit seizoen al eerder het geval was, kwamen we met veel moeite aan 12 spelers. Yannick en Matthis van de reserven A kwamen ons versterken. De volgende 11 kwamen aan de aftrap: Jimmy, Gerry, Ward, Jan, Jochen VDV, Yannick, Gert M, Dieter, Niels, Matthis en Gert B. Marc vatte post op de bank.

Al van bij de aftrap was duidelijk dat Oud-Turnhout een gedreven tegenstander zou zijn. De eerste dreiging in de match kwam dan ook van hen. Bij SAV vonden we maar moeilijk onze draai en meestal ondergingen we het spel. Pas na 10 minuten kwam SAV een eerste maal aan de baklijn van de tegenstrever. Na goed samenspel van Matthis en Yannick, kon Niels aanleggen. Zijn poging strandde echter op de paal. Even later stuurde Gert M Gert B in de diepte, maar onze spits slaagde er niet in de doelman van Oud-Turnhout te verslaan. Na deze pogingen namen onze tegenstrevers het heft weer in handen. In minuut 25 gebeurde dan wat al een hele tijd in de lucht hing: slecht uitverdedigen door SAV werd met een lobje afgestraft door een aanvaller van Oud-Turnhout. Onze tegenstrevers behielden hierna het overwicht. SAV kon enkel nog eens dreigen via Yannick, die met een lobje de lat trof. Met een 0-1 achterstand gingen we rusten.

Tijdens de rust werd er heel wat herschikt in de hoop om tijdens de tweede helft orde op zaken te kunnen stellen. We hervatten het spel echter dramatisch. De eerste aanval van Oud-Turnhout na de rust leverde meteen een tweede doelpunt op. Onze hoop flakkerde echter terug op wanneer we een strafschop kregen na een fout op Gert M. Yannick werkte beheerst af. Onze tegenstrevers ontnamen ons die hoop echter al zeer snel en een aanval over rechts van Oud-Turnhout resulteerde in een doelpunt: 1-3. De match was gespeeld en we kregen geen vuist meer gemaakt. In tegendeel: het waren onze tegenstrevers die hun score nog wisten op te drijven tot een 1-5 eindstand.

Na deze off-day zakten we helemaal terug in de rangschikking. Hopelijk was deze slechte partij van ons een incident. Volgende week wacht met Retie een interessante uitdager. De ideale gelegenheid om ons te herpakken.

Gepost op: 10 oktober 2013 om 16.12h