Ploeg: Wouter, Joren, Wout, Jord, Alexander, Jolan, Thijs, Matthias, Charles, Lander, Tibeau, Jiwan en Toon.

'7     Eerste poging van de Kempen gaat ver naast.

'8     Charles speelt centraal in op Matthias die zich door zijn controle vrij zet voor doel, zijn schot gaat naast.

'13   Gevaarlijk schot van de Kempenboys likt  de bovenkant van de lat.

'14   Gevaarlijke vrijschop binnen de gote carré voor de Kempen, de bal sterft in de muur.

'18   Wouter ontzet achteraan de bal, deze gaat over de laatste pion van de Kempen. Charles lobt perfect de uitgekomen doelman maar de bal wordt net voor de lijn nog weg getrapt.

'23   Er wordt gebikkeld en de Kempen is erg gretig. Jord kopt een bal terug in de grote carré waar Charles aanneemt en in de draai trapt maar weer naast.

'26   Mooi schot van de Kempen maar Wouter met de juiste inschatting en interventie.

'27   Voorzet van Tibeau wordt door Thijs in één tijd gedevieert maar niet nauwkeurig genoeg.

'33   Mooie aanval met Jiwan in de breedte op Charles die op zijn beurt doortikt op Tibeau, zijn schot is echter wederom slecht gericht.

'34   Charles krijgt nog een schietkans maar weer mist het de juiste richting.

'39   Vrijschop van de Kempen wordt hard en hoog over getrapt.

'40   Jiwan zit goed tussen de verdediger en de keeper, zijn bal wordt echter net voor de lijn gekeerd. In de herneming kan Thijs nog trappen maar de doelman is terug en pakt met brio.

Kansen genoeg maar voorlopig lukt het niet bovendien stoten we op een stugge tegenstrever die moeilijk te ontwrichten valt.

'41   Charles kan al direkt alleen naar de keeper maar deze laatste is voorlopig niet te kloppen.

'45   Vrijschop van Jord en Jiwan lijkt hem binnen te koppen maar hij gaat onder de bal door, aanraken had genoeg geweest.

'46   Charles wordt foutief gestuit in de carré en strafschop, Charles himself achter de bal en 0-1!!!

'52   Charles met mooie aktie op links en met overzicht een pas achteruit op Thijs die via de onderkant van de lat zijn eerste van het seizoen aantekent, 0 - 2!!!

'57   Eerste schotje van de Kempen in de 2de helft maar zonder gevaar, onze tegenstrever heeft zijn beste periode blijkbaar al gehad want het gaat steeds makkelijker zeker als hun nummer 5 zijn tweede geel en dus rood in ontvangst mag nemen.

'18   mooie vrijschop van Lander gaat net naast de kruising.

'22   Jiwan metb goede inspanning en pas op Charles, deze vind echter weer de keeper op zijn pad.

'24   Matthias nu met de pas en Lander die de bal voorbij de 2de paal schiet.

'26   Lander met de aktie en aflegger op Jord, deze trapt hard over.

'27   Lander met lage voorzet en Jiwan die iets te kort komt om binnen te duwen.

'28   De aanvalsgolven volgen elkaar nu snel op, Lander weer over rechts en met een lage schuiver maar tot zijn frustratie weer net naast de 2de paal.

'30   Lander met de voorzet en Charles met de teruglegger op Tibeau maar ook dit schot gaat naast.

'32   Lander met zijn zoveelste aktie van de 2de helft maar nu is het bingo, 0 - 3!!!

'34   Jolan haalt uit en de bal gaat net naast de pin. In dezelfde minuut nog kan ook Thijs nog eens trappen maar de keeper pakt in 2 tijden.

'35   Lander scoort beheerst met een plaatsbal in het rechter benedenhoekje, 0 - 4!!!!

'39   tibeau blijft sterk aan de bal en stuurt Lander weg naar doel maar zijn poging strand op de keeper.

'40   Laatste aktie van de game met een solo van Charles door het centrum, de keeper is er echter teveel aan.

Een lastige eerste helft maar in de 2de dan een echte walk over, de uitslag had veel zwaarder kunnen zijn!!!