Zoek een wedstrijdverslag

Selecteer eerst een ploeg uit onderstaande lijst:

ScholProv 2 - Antonia Zoersel 1

Ploeg: Wouter, Wout, Jord, Joren, Tibeau, Alexander, Shadi, Matthias, Jolan, Jiwan, Lander, Charles.

Onze jongens beginnen aarzelend aan de wedstrijd en hadden last met het stugge Antonia.  De eerste kansen waren wel voor KSAV maar konden deze niet benutten.

Na een kwartier was het raak voor Antonia mooie aanval van de flankaanvaller die scherp voorzet en de spits kan aan de 2de paal mooi binnen tikken. 0-1

Dit was even slikken voor de jongens van KSAV die weer zoals vorige weekend op achterstand kwamen. KSAV ging meteen op zoek naar de aansluitingstreffer.

Na een mooie aanval kon Matthias alleen op doel afgaan! De ver uitgekomen doelman van Antonia maait Matthias de grond in. Iedereen denkt aan een uitsluiting voor de bezoekende doelman maar de scheidsrechter denkt hier anders over! ( er wordt een gele kaart gegeven!! )

De jongens worden niet zenuwachtig door deze beslissing van de scheidsrechter en kunnen nog juist voor rust de 1-1 tegen de nette jagen! Door mooi voorbereid werk van Lander + de knappe afwerking!

De 2de helft was een waar vuurgevecht voor de goal van Antonia. Maar spijtig genoeg werden de kansen geen doelpunten!

Met nog 10 minuten op de klok beginnen de supporters zenuwachtig te worden. De bevrijdende goal wil maar niet komen en we waren heer en meester!

5 minuten voor het einde doet onze trainer Guy een gouden zet op het terrein hij zet Jiwan links en Charles diep in de punt! Deze draait een paar minuten voor tijd zichzelf vrij en jaagt de bal onder de kruising!  2-1 !!!

We komen in de slot minuten nog een paar keer goed weg maar onze verdediging staat pal!