Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV 10-0 SKS Herentals (verslag & foto's)

St. Dympna haalde opnieuw fors uit tegen een weliswaar een zwak Herentals dat na amper 20 minuten met z'n tienen verder moest en tot overmaat van ramp op het halfuur ook nog doelman Maes moest vervangen.

Op dat moment stond de rode lantaarn al op een dubbele achterstand.

Na een dik kwartier kopte Kevin Mertens de openingstreffer keihard overhoeks binnen.

En na een knappe aanval via Yannick Janssens en Michiel Slaets kon Michiel Geeraerts de voorsprong verdubbelen.

Wanneer even later bezoeker De Lat de doorgebroken Niels Taels onderuit haalde werd Herentals herleid tot tien.

Ondanks de vele kansen via Michiel Slaets , Michiel Geeraerts , Niels Taels en Yannick Janssens konden de bezoekers wonder boven wonder met deze 2-0 achterstand gaan rusten.

Na de pauze ontbond Sepp De Roover zijn duivels, met twee schitterende doelpunten in de eerste vijf minuten zette hij de bezoekers volledig KO.

De rode lantaarn moest de kelk tot op de bodem ledigen, Sepp De Roover vervolledigde z'n hattrick, Niels Taels duwde er nog twee tegen de touwen terwijl Michiel Slaets , Michiel Geeraerts en Niels Bekkema voor een vooroorlogse score 10-0 zorgden.

Natuurlijk is deze overwinning geen garantie op succes voor de volgende wedstrijd, maar K. S.A.V. vertrekt zaterdag wel met veel vertrouwen naar Wezel, deze absolute topper brengt weliswaar nog geen uitsluitsel over de titel maar de winnaar van deze clash zet de andere ploeg wel onder grote druk.

We open dan ook dat heel wat K. S.A.V. supporters onze zwart-witten komen steunen in deze zo belangrijke topper.