Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Loting beker van Antwerpen A en B-ploeg

Loting BVA 2023 A-ploeg

 

Onze KSAV’ers beginnen op zaterdag 5 augustus met een verplaatsing naar eerste provincialer Ranst A. Vorig seizoen sloten ze af op een dertiende plaats in 1de Provinciale A. Mogelijk zal deze wedstrijd  op woensdag 8 augustus gespeeld worden daar onze jongens uitkomen in de Beker van België.

 .

Ook troffen we hen vorig jaar in de laatste poulematch van de Beker van Antwerpen in het Sultanstadion. Toen versloegen wij Ranst A met 3-1 na doelpunten van Kieran Dams , Kevin Janssens en Nico Hoes.

 

Op zaterdag 12 augustus ontvangen we in het Sultanstadion Groen Rood Katelijne.. De groen-roden werden 12de  in 2de provinciale A.

Voor onze tweede verplaatsing in deze bekercompetitie trekken we op zaterdag 19 augustus naar Mariekerke-Branst. Zij eindigden vorig seizoen op een elfde plaats in dezelfde reeks als Ranst A.

Onze laatste match van de poulefase spelen we op zondag 27 augustus op t. Dimpna tegen Duffel A. De geel-zwarten konden ook vorig seizoen de promotie afdwingen naar 2de provinciale. Ze eindigden op een 2de plaats. Dankzij winst in de eindronde komen zij dit jaar uit in 2de provinciale A.

 

Loting BVA 2023 B-ploeg

 

Onze B-ploeg begint op zaterdag 5 augustus wacht er een verplaatsing naar Schriek , vorig seizoen 8ste in 3de provinciale.

De eerste thuiswedstijd op 12 augustus is tegen de groen-witten van Exc. Vorst dat zakte uit 3de provinciale en dit seizoen uitkomt in dezelfde reeks als KSAV B.

Met Lint A volgt in de derde ronde terug een derde provincialer , zij sloten vorig seizoen op een achtste plaats af.

Op zondag 27 augustus mogen we thuis uitkomen tegen een B-ploeg. Ranst B is onze tegenstander, ook zij eindigde vorig seizoen op de laatste plaats in 4E.


Gepost op: 13 juni 2023 om 21.05h

Aantal keren gelezen: 30354

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV