Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Bouwel 1-3 KSAV (verslag & foto's)

Een fel gehandicapte thuisploeg bood heel wat meer weerstand dan verwacht.
 
Bouwel paste zich trouwens het best aan de winterse omstandigheden .
 
 
 
 
Toch was de eerste kans goede doelkans voor St. Dimpna, Niels Taels draaide zich knap vrij in de grote rechthoek maar tot ieders verbazing floot de scheidsrechter deze knappe actie af.
 
Dan was het de beurt aan de thuisploeg, Da Silva miste eerst nog een dot van een kans, maar wanneer enkele minuten later K. S.A.V. opnieuw balverlies leed trapte hij de thuisploeg op het kwartier op voorsprong.
 
St. Dimpna was echter niet aangeslagen en ging meteen opzoek naar de gelijkmaker.
 
 
 
 
Er volgden heel wat hoekschoppen en vrije trappen maar de thuisdoelman stond telkens paraat of een verdediger die de meubelen redde.
 
Toch ging K. S.A.V. er snel op en over, na een dikke twintig minuten scoorde St. Dimpna twee keer in evenveel minuten.
 
Topschutter NieLs Taels kreeg de bal in de rechthoek aangespeeld kapte zich opnieuw vrij en knalde de bal overhoeks binnen.
 
 
 
 
Amper afgetrapt veroverde K. SA.V. opnieuw de bal via Yannick Janssens die topschutter Niels Taels mooi aanspeelde, deze vond de vrijstaande Lars Luyckx die meteen het 100ste K. S.A.V. doelpunt van het seizoen scoorde.
 
St. Dimpna had de match nu onder controle, een doelpunt van Michiel Geeraaerts werd nog afgekeurd wegens buiten spel.
 
 
 
 
De thuisploeg verdedigde zich met man en macht, probeerde wel enkele keren te counteren maar echt goede doelkansen kregen de verkleumde supporters in de eerste helft niet te meer te zien.
 
Na de pauze was het opnieuw de thuisploeg die het best uit de startblokken kwam, op een diepe bal misrekende K. S.A.V. doelman Glenn Baeten zich, gelukkig kon de goed gevolgde Piet-Jan Appels de bal ontzetten voor de aanstormende Subakty.
 
 
 
 
Daarna ging St. Dimpna opzoek naar het geruststellende derde doelpunt.
 
Een vluchtschot van Michiel Geeraerts ging nipt naast de Bouwel kooi en een kopbal van Niels Taels week af en schampte de paal.
 
 
 
 
Twintig minuten voor affluiten besliste Lars luyckx de match, hij nam een voorzet van Michiel Slaets in één keer op de slof en fusilleerde daarmee doelman Anthonis.
 
 
 
 
Daarna bloeide de match stilaan dood, voor St. Dimpna hoefde het niet meer en de thuisploeg was al lang blij dat het deze score op het bord kon houden.
 
 
 
 
K. S.A.V. krijgt nu een rustperiode van drie vrije weekends, waarin achtervolger Wezel zijn inhaalwedstrijden mag afwerken. 
 
St. Dimpna overbrugt deze periode  met oefenwedstrijden in De Kempen (op donderdag 22 maart aanvang 20u00)en thuis tegen Berg en Dal (op vrijdag 30 maart aanvang om 19u30).
 
Pas op zondag 15 april komt de eerstvolgende wedstrijd met inzet eraan, K. S.A.V.  maakt dan de korte verplaatsing naar Mol

Gepost op: 19 maart 2018 om 22.04h

Aantal keren gelezen: 4095

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV