Secretariaat



OPEN : 18u30-19u30
maandag 29 april

2e Prov 28 april 2024

15.00u

KSAV A - Lille B

wedstrijdbal: Zondag

4e PROV 28 april 2024

15.00u

KSAV B - Houtvenne B

wedstrijdbal: Zondag

Home
Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Linergiekrant nr.8

 

 

Scheids met geel – zwarte bril,

 

             K.S.A.V. startte het nieuwe jaar prima, met 12 op 15, weliswaar tegen lager geklasseerde ploegen

maar toch kunnen we tevreden zijn. En toch blijft die ene nederlaag een zure oprisping. In de eerste plaats omdat het tegen de buren is natuurlijk, daar verliezen is pijnlijk, dat  mogen we  nog een heel tijdje horen. Maar vooral de manier waarop, het is echt wraakroepend, wat bezielde die scheidsrechter eigenlijk ?? Hij bekeek echt alles door een grote  geel – zwarte bril, hij negeerde zelfs zijn assistenten om het feestje van de thuisploeg niet te verpesten. De gevolgen voor K.S.A.V. waren niet min, een onterechte rode kaart, tal- rijke gele kaarten en enkele flinke boetes met schorsingen bovenop. Kortom een home referee pur – sang.

 

Indien we onze eindronde ambitie willen behouden volgen nu de weken van de waarheid, vandaag komt

“zwart beest” Olmen op bezoek, en volgend weekend op Molenkring zijn wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten, tegen deze ploegen kunnen we best wat puntjes pakken want het resterende programma is bijna uitsluitend tegen ploegen uit de linkerkolom. Het beloven zeker nog spannende weken te worden.

 

Nieuwe accommodatie,

 

Eindelijk ……  verleden week kregen we van ’t stadsbestuur positief nieuws, alle percelen grond voor de aanleg van onze terreinen zijn aangekocht !!! Het aanleggen van de voetbalterreinen zou kunnen starten, maar nu willen de archeologen de volledige site nog onderzoeken. Het stadsbestuur dringt echter aan, en wil met de werken einde april begin mei starten, desnoods moeten er meerdere ploegen archeologen aan het werk om de onderzoeken zo snel mogelijk af te ronden want intussen loopt het kostenplaatje flink op.

Sportpark St. – Dimpna komt zo stilaan overeind, de werken aan de kleedkamers en kantine schieten trouwens goed op, het dak ligt erop en vanaf volgende week starten ze met het plaatsen van de ramen.

Stilaan kan de super gemotiveerde bouwploeg starten met de afwerking van deze mooie bouwconstructie.    

      


Gepost op: 9 februari 2011 om 22.22h

Aantal keren gelezen: 2768

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn geen reacties op dit verslag.

Reageer zelf

Je moet jezelf inloggen om te kunnen reageren


Lees ook deze nieuwsberichten


Rangschikking 2e Prov


Rangschikking 4e PROV