4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

KSAV B 1-6 Olen United (verslag)

Na een erg goede periode van de B-ploeg in de maanden november, december en januari volgt nu een 0 op 15.

In oktober gingen we nog winnen in Olen United met 0-1, nu waren we tegen dit zelfde Olen United kansloos.

Ward Gielis ontbrak wegens schoolverplichtingen , trainer Stefan Rens kwam terug uit ziekte maar jammer genoeg had dit geen gunstige invloed op het elftal.

Een zwakke start en na 10 minuten stond het al 0-2 na doelpunten van Bouquillon en Van Accom.

Gelukkig kon Benjamin Maes meteen tegenscoren 1-2.

KSAV knokte zich beter in de wedstrijd met enkele kansjes tot gevolg.

Juist voor de koffie benut bezoeker Van Accom een penalty en gaan we rusten met 1-3.

Jonathan Maes komt zijn broer Benjamin Maes aflossen tijdens de rust.

Met veel goede wil startte KSAV aan de tweede helft en probeerde ze de achterstand weg te werken.

Wuyts Willem en Vincent Wellens mogen op het uur gaan rusten, Jurelio Tolud en Yorgo Valkenborghs komen in hun plaats.

Dan volgen een zwakken vijf minuten waardoor Van Accom, Bouquillon en Van Loy voor de bezoekers de zware 1-6 eindstand op het bord brengen.

De jonge Michiel Didden komt de hardwerkende Sander Vermeir vervangen.

Hopelijk volgt volgende week zondag een sterk weerwoord voor de Geelse derby tegen Alberta.

Gepost op: 13 maart 2022 om 14.12h