knap gelijkspel voor KSAV B (verslag & foto's)

SKS Herentals 1-1 KSAV B

SKS Herentals bevindt zich in de top 5 van het klassement.

Heel wat afwezige spelers (studenten) bij KSAV. Jens Raeymaekers maakt zijn debuut tussen de palen.

De thuiswedstrijd verloren de zwart/witten nog met 0-4 dus ons niet laten verrassen door een snelle start.

KSAV begon aarzelend aan de partij maar al snel krijgen we meer en meer grip op de wedstrijd.

Na 25 minuten kijken we toch tegen een 1-0 achterstand wanneer thuisspeler Daan Delrue scoort.

Cis Boermans en Sander Vermeir komen respectievelijk Benjamin Maes en Rune Lievens aflossen.

Onze jonge ploeg laat zich niet doen en in de tweede helft kan Piet Lijnen een kwartier voor het einde de 1-1 binnen knallen.

Ook U21 speler Yorgo Valkenborghs mag zijn eerste optreden maken.

Knap gelijkspel en volgende zaterdag 5 februari nemen we het op thuis tegen Rosselaar/Hulsen om 18u00.

Gepost op: 30 januari 2022 om 19.13h