KSAV A - Lille B

4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

Verbr.Arendonk 2-0 KSAV

Een eerste doch vermijdbare nederlaag van St. Dymphna dat vooral in de eerste helft talrijke doelkansen niet wist te benutten en na de pauze zich de tanden stuk beet op een sterk Arendonk.

In een sterk openingskwartier wist St.-Dymphna zich talrijke kansen bijeen te voetballen, de afwerking liet echter te wensen over. Michiel Slaets, Sepp De Roover en Guy Peeters tot twee keer toe misten oog in oog met de thuisdoelman.

Ook daarna bleef St.-Dymphna regelmatig gevaarlijk maar scoren lukte niet, de thuisploeg kwam rond het halfuur voor het eerst uit de z’n verdedigende stelling, Hulselmans knalde na een lange rush naast.

Vlak voor rusten kreeg K. S.A.V. het deksel op de neus, zwak verdedigen leidde tot de 1-0 voorsprong langs Schilders die de bal via de paal binnen frommelde.

In de tweede helft vond St.-Dymphna geen oplossingen meer om een sterk verdedigende thuisploeg in verlegenheid te brengen.

Een kwartier voor affluiten trapte Hulselmans met een lage schuiver in de hoek de thuisploeg op rozen.

St.-Dymphna legde zich neer bij de eerste nederlaag en de wedstrijd kabbelde rustig naar het einde, de thuisploeg counterde nog enkele keren gevaarlijk maar de 2-0 bleef op het scorebord.

Zaterdag alweer een nieuwe topper in het “Sultan stadion” met Olmen krijgen we een medekandidaat voor promotie op bezoek.