KSAV A - Lille B

4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

KSAV A wint met 0-2 in Zwaneven (verslag & foto's)

Na een lange coronabreak brengt de eerste officiële wedstrijd van 2022 ons naar het tweede gerangschikte FC Zwaneven.

Simon Stappaerts vervangt doelman Jeroen De Bisschop (heup), ook Jens Jannsens (pubalgie) is afwezig waardoor Timothy Dreesen zijn her optreden maakt. Ook Floriaan Maas heeft na lang blessureleed zijn basisplaats beet. Jorne Leysen is geel geschorst.

KSAV neemt een blitz start waardoor na 2 minuten Kerim Hangisi de 0-1 scoort.

Gelijk opgaande wedstrijd met aan beide zijden enkele kansjes.

We gaan met de kleinste voorsprong naar de kleedkamer.

De tweede helft hervat met dezelfde 22 spelers.

De zwart/witten doen er alles aan om de drie punten mee naar huis te nemen en wanneer Floriaan Maes de voorsprong verdubbeld 0-2 zijn de broodnodige punten dichtbij.

Jonkie Wout Jacobs krijgt nog een kwartiertje speelgelegenheid waardoor Floriaan Maes mag gaan rusten.

Enkele minuten later mag de hardwerkende Toon Loenders zich richting bank begeven en komt Siebe Leysen in de ploeg.

In de laatste minuut mag thuisspeler Matthias Engelen met een tweede gele kaart gaan douchen.

Mooie overwinning en een pluim voor de KSAV verdediging die doelpunten machine Mathias De Proost niet laten scoren.

Zaterdag 5 februari om 20u00 geven we Merksplas thuis partij in het Sultanstadion.

Gepost op: 30 januari 2022 om 19.13h