KSAV A 2-2 Verbr.Balen (verslag,video,foto's, wedstrijden 2B)

Bekijk de hoogtepunten van KSAV A - Balen (5 min.) op KSAV TV

(klik op onderstaande link om deze wedstrijd te bekijken

KSAV TV : /userfiles/files/KSAV - Verbr_ Balen 28-9-2018.mp4

St. Dimpna en Balen serveerden de 450 supporters een spannende wedstrijd voor, het was misschien niet altijd hoogstaand maar beide ploegen streden vanaf minuut één voor de overwinning.

K. S.A.V. nam het openingskwartier voor zijn rekening met een uitstekende kans voor Admir Krajisnic, zijn lobbal vloog nipt over terwijl het vluchtschot van Marijn Steurs de goede richting miste.

Maar de bezoekers lieten niet begaan, ook zij kregen via een kopbal van Dausy en en schot van Laenen hun kansen.

De beste kansen waren in het eerste kwart wedstrijd wel voor St. Dimpna bij een voorzet van Jens Dijck komt Adi Kamara centimeters tekort om binnen te koppen, en het afgeblokte schot van Michiel Slaets beland op de paal.

In het tweede kwartier is het Balen dat vooral via de snelle Rochette  komt opzetten, bij zijn eerste actie kan Hans De Booser nog net opruimen voor de aanstormde Claes maar enkele minuten later trapt hij de bezoekers op voorsprong na een lange ren van net over de middenlijn.

Op het halfuur doet Rochette deze inspanning nog eens over, waarna hij de vrijstaande Laenen bediend die moeiteloos de 0-2 op het bord zet.

Ook bij z'n vierde raid was het bijna prijs, doelman Glenn Baeten kan het schot van Claes in twee tijden neutraliseren.

St. Dimpna gaat naarstig opzoek naar de aansluitingstreffer, het schot van Lars Luyckx gaat nipt naast, terwijl de schoten van Jens Dijck en Bart Vanhaeren de bezoekende doelman niet kunnen verrassen.

Ook na de pauze strijden beide ploegen met volle overgave voor de driepunter.

Balen is erg dicht bij de 0-3 maar Rochette knalt een schitterende kans op de paal.

Na een klein uur kan K. S.A.V. de aansluitingstreffer netten, Adi Kamara krijgt de bal toegespeeld in de grote rechthoek, hij dribbelt zich voorbij een drietal verdedigers zet de doelman op het verkeerde been en trapt de bal dan in de lege goal, een schitterend doelpunt dat de hoop bij de zwart witte supporters weer doet oplaaien.

St. Dimpna komt dan enkele keren dicht bij de gelijkmaker, maar Niels Bekkema en Marijn Steurs kunnen uitstekende kansen niet afmaken.

Bij een snelle counter gaat Keven Mertens in duel met Rochette en de nochtans uitstekende scheidsrechter duwt Kevin toch een wel fel overdreven rode kaart onder de neus.

Met z'n tienen geeft St. Dimpna de moed niet op, het blijft Balen doelman Melis van alle kanten bestoken.

Diep in de blessuretijd schakelt Adi Kamara nog maar eens een paar tegenstanders uit, zijn voorzet word door de ingevallen Arthur Van Den Plas op de lat gekopt maar Arthur kan daarna de bal toch nog over de lijn frommelen.

Al bij al een verdiende puntendeling, al is het voor Balen natuurlijk zuur om zo laat nog de overwinning uit handen te geven, terwijl K. S.A.V. ondanks de numerieke minderheid toch beloond werd met een puntendeling.

Zaterdagavond gaat K. S.A.V. A op bezoek bij de nummer twee Antonia.