Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

Oosthoven 2-3 KSAV

St.-Dymphna begon rampzalig aan deze wedstrijd, na amper 20 minuten stond K. S.A.V. al met 2-0 achter.

De thuisploeg begon uitermate scherp aan deze match, de St.-Dymphna spelers kwamen overal een stapje te kort en Oosthoven met de strakke wind als bondgenoot zorgde voort - durend voor doelgevaar.

Na 8 minuten verkeek de K. S.A.V. – defensie zich op een verre uittrap van de thuisportier en De Vos greep het geschenk dankbaar aan om de verdiende openingstreffer binnen te leggen.

Na balverlies vocht Robin Wellens in de grote rechthoek een duel uit met Boogers en de ref legde de bal meteen op de stip.

De Vos knalde z’n tweede van de namiddag binnen. Deze dubbele achterstand deed de St.-Dymphna spelers wakker schieten, Tom Jeurissen kwam tot twee - maal toe dicht bij de aansluitingstreffer.

De logische treffer kwam er vlak voor de pauze alsnog, Robin Wellens stuurde Tom Jeurissen diep en zijn perfecte voorzet werd door Guy Peeters mooi afgerond.

Deze 2-1 ruststand zorgde ervoor dat de wedstrijd nog alle kanten uitkon.

Vanaf het begin van de tweede helft nam St.-Dymphna het voortouw.

De thuisploeg was nu op verdedigen aangewezen, de lobbal van Michiel Slaets ging nipt over maar tegen het prachtige afstandschot van Lars Luyckx was de thuisportier machteloos.

Op het uur een nieuwe opdoffer voor K. S.A.V. bij een botsing tussen Hans De Booser en De Vos kreeg Hans tot eenieders consternatie z’n tweede geel en dus rood.

Toch bleef St.-Dymphna de match beheersen, Guy Peeters, Tom Jeurissen en de ingevallen Kristof Ooms waren dicht bij de winning goal maar kenden pech bij de afwerking.

De thuisploeg counterde enkele keren zeer gevaarlijk zo verscheen Van Gorp los voor de St.-Dymphna goal maar z’n schot ging voorlangs buiten.

Ook de vrije trappen van Nietvelt zorgden voor gevaar maar doelman Glenn Baeten was telkens paraat.

In de allerlaatste minuut had K. S.A.V. het geluk aan z’n zijde, een voorzet van Jord Sterckx kwam in de kluts bij Kristof Ooms en die trapte van dichtbij de winnende treffer binnen.

In de extra tijd kwam de thuisploeg nog heel dicht bij een puntendeling, de gelijkmaker werd afgekeurd wegens buitenspel, zodat St.-Dymphna ondanks de vroege 2-0 achterstand alsnog aan het langste eind trok en de hard bevochten drie punten mee naar het