KSAV A - Lille B

4e PROV 28 april 2024

KSAV B - Houtvenne B

KSK Oosthoven 6-4 KSAV B (verslag,foto's , uitslagen 4E)

St. Dimpna en Oosthoven zorgden voor een heuse spektakelstuk, met 10 doelpunten, nog heel wat gemiste kansen en talrijke mooie acties werden de supporters verwent.

Na minder dan vijf minuten opende man van de match Dresselaerts de score maar St. Dimpna zorgde snel voor betaalt antwoord.

Met een magistrale lob scoorde Jens Van Horebeek de gelijkmaker.

Nadat Dresselaerts de thuisploeg opnieuw op voorsprong knalde zorgden Jens Van Horebeek en Arthur Van Den Plas ervoor dat K. S.A.V. nog voor het halfuur de achterstand omboog na een 2-3 voorsprong.

Vlak voor de pauze bracht Dresselaerts Oosthoven alsnog op gelijke hoogte, wanneer hij een hoekschop rechtstreeks binnen krulde.

Met deze 3-3 tussenstand hadden de supporters heel wat bij te praten tijdens de rust.

Na de pauze nam de thuisploeg even de bovenhand, en via Doms kwam Oosthoven opnieuw op voorsprong.

Maar K. S.A.V. liet niet begaan, verwoed ging de jonge garde opzoek naar de gelijkmaker en tien minuten voor affluiten zette Jans Van Horebeek met zijn derde doelpunt van de namiddag de bordjes opnieuw in evenwicht.

Een paar minuten later was het echter Dresselaerts met z'n vierde goal die de match besliste, tegen zijn prachtige vrije trap had doelman Simon Stappaerts geen verhaal.

Een moegestreden K. S.A.V. probeerde nog wel een slotoffensief op te zetten maar het was Willemsen die St. Dimpna helemaal uittelde.

Jammer dat er in zulk een spektakelstuk een verliezer moet zijn, want een gelijkspel behoorde zeker tot de mogelijkheden.

Zondag om 14u30 is er in het Sultan Stadion de derby tegen Punt/Larum, alvast een wedstrijd om naar uit te kijken.