Belangrijke wedstrijd voor beide ploegen.

Minderhout VV, een deelgemeente van Hoogstraten staan voorlaatste en heeft net als KSAV de punten heel hard nodig.

Jeroen De Bisschop, Jens Janssens, Thijs Lijnen en Jorne Leysen zijn er om diverse redenen niet bij.

Floriaan Maes komt terug in het elftal.

Op het kleine  hobbelig veld is het moeilijk voetballen en ook de wind maakt het er niet gemakkelijk op.

Dat levert ook een heel zwakke eerste helft waar de eerste tien minuten nog enkele kansjes aan beide zijden te noteren viel maar daarna verwaterde de partij volledig.

We gaan met een logische 0-0 naar de koffie.

De twee elftallen komen ongewijzigd uit de kleedkamer.

Na een duel moet Timothy Dreesen na 55 minuten gewisseld worden , Okafor Kingsley komt in zijn plaats.

Op het uur fluit scheidsrechter Janah penalty voor de thuisploeg en Wesley Peeraer neemt dit geschenk graag aan 1-0.

Doelman Simon Stappaerts brengt nog redding met de vingertoppen en behoed KSAV voor een dubbele achterstand.

De herstelde Rudi Hoes grijpt in en Wout Jacobs komt Niels Van Tillo vervangen.

Woelwater Wout Jacobs valt prima in en tien minuten voor tijd kan Kerim Hangisi op een diefje de 1-1 scoren.

Enkele minuten voor tijd brengt Wout Jacobs de zwart/witten op voorsprong 1-2.

Minderhout zet nog alles op alles en in blessuretijd kan Floriaan Maes op de counter de overwinning vaststellen 1-3.

Zaterdag 19 februari ontvangen we thuis in het Sultanstadion VC Herentals, afspraak 20u00.

Gepost op: 13 februari 2022 om 19.29h