Lid Worden KSAV
Soccer-Online

Laatste nieuwsitem:

KSAV Sint-Dimpna 7-2 Zandhoven (verslag)

St. Dimpna nam snel afstand van Zandhoven , maar dat gaf zich niet zomaar gewonnen, zeker niet wanneer het iets voor het uur de aansluitingstreffer scoorde was de spanning terug in de match.

Daarna drukte K. S.A.V. het gaspedaal opnieuw in en kwam er alsnog een monsterscore op het scorebord.

In de eerste tien minuten gebeurde er niet veel, beide ploegen moesten zich blijkbaar aan de zware en gladde grasmat aanpassen.

Maar dan kende St. Dimpna tien dolle minuten.

Sepp De Roover opende de score met een heerlijke vrije trap, vijf minuten later kwam Michiel Slaets oog in oog met de bezoekende portier die tegen zijn schitterende lob kansloos was.

Nauwelijks waren de bezoekers bekomen van deze opdoffer of de Zandhoven verdediging werd na een klasse aanval over heel wat stationnetjes uitgespeeld en Sepp De Roover legde de bal panklaar voor Michiel Geeraerts die de bal moeiteloos binnen legde.

Daarna liet K. S.A.V. de teugels wat losser en kwamen de bezoekers steeds meer opzetten.

Na nonchalant verdedigen kon Smets iets over het halfuur tegen scoren.

Zandhoven geloofde weer in z'n kansen en kwam nog enkele keren dicht bij de aansluitingstreffer,  een vierde St. Dimpna goal van Michiel Slaets werd vanwege twijfelachtig buitenspel afgekeurd.

De 3-1 ruststand was echter een juiste weergave van het geleverde spel.

Na de pauze begonnen beide ploegen met aanvallende intenties , Michiel Geeraerts knalt na een mooie voorzet van Lars Luyckx op de paal.

Zandhoven kende daarentegen meer geluk, na een scrimmage voor het K. S.A.V. doel word de bal van Romand net voor of achter de doellijn weggewerkt door Kevin Mertens, na overleg met de assistent word het doelpunt toch toegekend, 3-2 en de spanning is weer helemaal terug.

De bezoekers geloven weer helemaal in hun kansen maar St. Dimpna neemt algauw de match terug in handen.

Zeker wanneer topschutter Niels Taels in de 65ste minuut nummer vier tegen de netten knalt is K. S.A.V. zege zeker.

De moedige bezoekers moeten zich nu neer leggen bij het St. Dimpna overwicht dat in de laatste twintig minuten de score via Kevin Mertens, Michiel Slaets en nogmaals Niels Taels flink laat oplopen tot een nieuwe monsterscore.

De eerste periode titel en herfstkampioen met 40 punten zijn binnen schot, maar toch word het nog een lang en zwaar kampioenschap.

Wezel en Balen blijven immers aanklampen waardoor K. S.A.V. zich maar weinige misstappen kan veroorloven.

Vrijdag avond is er in het Sultan Stadion de topper tegen Balen dat de nederlaag van de eerste speeldag kost wat kost zal  willen uitwissen.

Gepost op: 4 december 2017 om 20.20h

Aantal keren gelezen: 27216